STRAVIČNE PRETNJE NA PINKU Voditelju rečeno šta će mu se desiti kada izađe iz studija, gledaoci zanemeli! 07:20 Vip 0
POMIRILI SE ŽIKA JAKŠIĆ I SLAVICA ĆUKTERAŠ Krili su vezu godinama, a sada je došlo do preokreta! 06:00 Vip 0
"ČUO SAM DA JE IMALA PSIHIČKIH PROBLEMA" Milan Milošević otkrio u kakvim je odnosima sa Slavicom Ćukteraš 23:05 Vip 0
POMIRILI SE ŽIKA JAKŠIĆ I SLAVICA ĆUKTERAŠ Krili su vezu godinama, a sada je došlo do preokreta! 10:20 Vip 0
STRAVIČNE PRETNJE NA PINKU Voditelju rečeno šta će mu se desiti kada izađe iz studija, gledaoci zanemeli! 13:10 Vip 0
"REKLA SAM ILI SLAVICA ILI JA" Ćukteraš zbog ove pevačice dobila otkaz: "Isitina je, ne sedim gostima u krilo kao ona" 14:10 Vip 0
SLAVICA ĆUKTERAŠ BILA U TEŠKOJ DEPRESIJI Progovorila o problemu, pa otkrila šta ju je spasilo! 20:00 Vip 0
"NE VIČI, SMIRI SE" Slavica Ćukteraš poludela zbog pitanja o Tanji Savić, haos u studiju! 19:35 Vip 0
NASTAO MUK U STUDIJU Slavica Ćukteraš priznala u emisiji uživo da je koristila aplikaciju za upoznavanje, Milena Ceranić ostala u šoku! 18:35 Vip 0
RAZLOG JE ŠOKANTAN Tanja Savić i Slavića Ćukteraš sedam godina nisu reč progovorile, za sve je kriv ovaj muškarac 00:30 Vip 0
"BOLI JE ŠTO SAM REKAO DA IZGLEDA KAO BABA OD 50 GODINA" Skandalozna svađa Milana Miloševića i Slaviće Ćukteraš, haos u studiju, pljušte uvrede i psovke (VIDEO) 18:20 Vip 0
STRAVIČNE PRETNJE NA PINKU Voditelju rečeno šta će mu se desiti kada izađe iz studija, gledaoci zanemeli! 09:05 Vip 0
VODITELJU REČENO ŠTA ĆE MU SE DESITI KAD IZAĐE IZ STUDIJA Stravične pretnje na televiziji, gledaoci u šoku! 17:40 Vip 0
STRAVIČNE PRETNJE NA PINKU Voditelju rečeno šta će mu se desiti kada izađe iz studija, gledaoci zanemeli! 09:30 Vip 0
SKANDAL U PROGRAMU UŽIVO! Voditelj i pevačica žestoko zaratili: "Ti si sebi dao za pravo da me pljuješ u emisiji" 16:25 Vip 0
"SOCIJALNA MI JE DOŠLA NA VRATA!" Naša pevačica prošla kroz agoniju tokom borbe za starateljstvo! 21:30 Vip 0
BRUTALNA SVAĐA MILANA MILOŠEVIĆA U EMISIJI UŽIVO Uputio žestoke reči pevačici, muk u studiju! 19:50 Vip 0
BUKTI RAT IZMEĐU TANJE I SLAVICE! Savićeva otkrila istinu pred koncert: "Meni je rekla nešto drugo..." 23:00 Vip 0
"ZVALA ME JE, NEĆU DOĆI, NISAM TOLIKO AMBICIOZNA..." Slavica Ćukteraš javno priznala zbog čega je odbila Tanju Savić 21:45 Vip 0
''BEOGRAD NIJE KRIV ŠTO SAM BILA ALKOHOLIČARKA'' Ava Karabatić o životnim traumama, priznala od čega živi nakon očeve smrti (VIDEO) 21:40 Vip 0
''NEĆU OVO DA KOMENTARIŠEM, SKANDALOZNO'' Branko Babić opleo po obrvama estrade, a ovu damu je jedino pohvalio: ''Čista 10!'' (VIDEO) 20:00 Vip 0
"PLAKALA JE KAO KIŠA" Anđela Đuričić otkrila šta joj je majka rekla nakon finala: "Tata me je iznenadio" 08:55 Vip 0
OVO JE PRVA STVAR KOJU JE URADIO ODMAH NAKON PROGLAŠENJA POBEDE! Gastoz šokirao potezom, ona ostala nema kada je ugledala scenu! (VIDEO) 11:30 Vip 0
“IVAN NEMA OSEĆAJ ZA DETE, KRIVI GOCU ZA SVE” Jelena otkrila nepoznate detalje Marinkovićevog odnosa sa ćerkom 03:01 Vip 0
SVETSKI ŠAMPIONI Dejan Kijanović, član tima 50+ koji je postao prvak sveta za Alo! poručuje: Naš fokus su Srbija, košarka i zlatna medalja (VIDEO) 18:02
''NJUJORK NEMA DUŠU KAO DORĆOL'' Sofija Milošević o odrastanju u Americi, pa oplela po Naomi Kembel: ''Nije prijateljski nastrojena" 20:00 Vip 0
BIĆE KAO VELJKO RAŽNATOVIĆ! Filip Mitrović na ovo pitanje nije smeo da odgovori, pa priznao: ''Nemam para da objavim ceo album'' 20:35 Vip 0
RUSI PROKOMENTARISALI NOVI POTEZ ZELENSKOG KOJI JE IZVEO UKRAJINCE NA ULICE Evo šta oni misle 11:52 Vesti 0
KRVAVI NAPAD NA PLAŽI Misteriozno morsko stvorenje iskasapilo nogu 85-godišnjoj turistkinji, kupači bežali u panici! (FOTO) 11:15 Razonoda 0
VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST Ribe na mukama, Jarac zadovoljno trlja ruke, Vodoliji bolan period 10:26