"PROBAM VENČANICU PO PRVI PUT" NAPISALA JE I RASPLAKALA SVE Tamara Kalinić otpočela pripreme za svadbeno slavlje 14:08
SVI GLEDAJU U NOGE JELENE ĐOKOVIĆ Novakova supruga oduševila stajlingom, a o frizuri svi pričaju! 08:20 Vip 0
SRPKINJA ZAPALILA MILANO Tamara Kalinić ostavila fanove bez daha u haljini iz snova, svi su zapazili ovaj momenat 14:30
OPLJAČKANA TAMARA KALINIĆ! Lopov odneo vredne stvari, infuenserka nudi bogatu nagradu ukoliko ga pronađu! 12:12 Vip 0
TAMARA KALINIĆ DIKTIRA BJUTI TRENDOVE Bob frizura koju je ponela je oduševila žene, biće najtraženija u salonima ove jeseni 17:06
HALJINA BEZ RUKAVA SA DUBOKIM DEKOLTEOM Tamara Kalinić opet oduševila, a torba u Barbi stilu je pun pogodak 16:23
AUTFIT TAMARE KALINIĆ KAO IZ MODNIH ČASOPISA S ovim papučama nema greške, jednostavne su i idu uz sve 11:15
SMELO, ALI IPAK SA STILOM Providnim haljinama nisu odolele Danijela Dimitrovska i Tamara Kalinić 19:03
NI TAMARA KALINIĆ NIJE ODOLELA BARBIMANIJI Njen autfit je zapalio Instagram, dokazala zašto je najstilizovanija Srpkinja 19:07
TREND BARBI FRIZURA STIGAO U SRBIJU Sofija Milošević i Tamara Kalinić ga obožavaju, kojoj lepše stoji? 21:24
NA NEDELJI MODE U PARIZU, SVE OČI SU UPRTE U SRPKINJU: Dokazali smo svetu kako izgleda prefinjenost i raskoš u jednom paketu 11:16
Naj žena TAMARA KALINIĆ U NAJTRAŽENIJIM SANDALAMA OVE SEZONE Elegantne, efektne, u njima ćete izgledati kao sa modne piste 10:41
Naj žena TAMARA KALINIĆ OPET DIKTIRA MODNE TRENDOVE Njenu torbicu svi želimo, pravi je hit ove sezone 10:37
Naj žena TAMARA KALINIĆ IZDOMINIRALA U SVETLUCAVOJ MINI HALJINI Na grudima hit detalj, a zbog dugih nogu ceo Milano se okretao za njom 12:52
Nina Denda STIGLA SA VERENIKOM U SRBIJU Tamaru Kalinić su prozvali što ne nosi verenički prsten, a sada je ona otkrila o čemu je reč 12:28 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
JEDNI LAŽU, DRUGI MAŽU! Jedan Šolakov i Đilasov medij objavi laž da je neko priveden, drugi Šolakov medij u sekundi demantuje! (VIDEO) 13:53 Vesti 40