OSTALA BEZ KOMENTARA! Oliveru Kovačevič voditelj sa Rts-a zaprepastio, nije mogla da veruje šta je uradio zbog fotke na Instagramu 18:16 Vip 0
MUŠKARCI OBUČENI POPUT ŽENA NA PESMI ZA EVROVIZIJU Oni žele da predstavljaju Srbiju, nastala pometnja! 19:15 Vip 0
ROMSKE SVADBE SU MI LAKŠE NEGO KLUBOVI! Breskvica stavila tačku na mnoge glasine i najavila duet sa Sekom Aleksić: Nisam pretnja koleginicama 20:03 Vip 0
EKSTREMISTI PLANIRAJU MASOVNI BOMBAŠKI NAPAD TOKOM EVROVIZIJE?! Švedska pokrenula istragu, oglasili se i organizatori! 10:09 Vip 0
PESMA JE TREBALO DA SE ZOVE "GNEZDO KOSOVO" Breskvici nisu dozvolili da na takmičenju pominje KiM, a ovo je razlog 08:30 Vip 0
MARIJA ŠERIFOVIĆ O PRETNJAMA POSLE PZE Pevačica se našla na meti osuda zbog svog glasanja 12:25 Vip 0
SRBI, KAKO VAS NIJE SRAMOTA? Brutalan komentar napravio haos na mrežama, ponovo na udaru Teya Dora i njena pesma 10:51 Vip 2
DA SAM JA TO URADILA BILA BIH ZABRANJENA Breskvicu uporedili sa Sarom Jo, a ona se odmah oglasila 19:09 Vip 0
ISPLIVAO SNIMAK TEYA DORINIH FANOVA! Pali u trans kada je krenula pesma "Ramonda", mreže gore 14:52 Vip 0
JEDNA STVAR JE SVE PREOKRENULA Majka Teya Dore o njenoj pobedi, prokomentarisala i Breskvicu! 06:00 Vip 0
VLAŠKE VRAČARE SU TEYA DORI PREDVIDELE USPEH Majka pobednice PZE otkrila šta joj je gatara rekla o uspehu naslednice, sve pogodila! 20:04 Vip 0
SLOMILA MI JE SRCE! Karleuša van sebe nakon optužbi da su Teya Dora i Breskvica ukrale njen nastup 16:12 Vip 0
SAJSI MC DOBIJA JEZIVE PRETNJE NAKON GLASANJA NA PZE! Obelodanila sve javno, ne može više da ćuti, prolazi kroz pakao! 12:43 Vip 0
OVAKO JE NAŠA PREDSTAVNICA NA EVROVIZIJI DOBILA NADIMAK Teya Dora otkrila nove detalje, ovo do sada niste znali! 06:00 Vip 0
ZORJA SE PLAČE U EMISIJI UŽIVO Voditelj krenuo da je teši, a ona van sebe: Nemojte da mi pričate te stvari! 20:00 Vip 0
ZORJA ĆE PREDSTAVLJATI NEMAČKU NA EVROVIZIJI? Društvene mreže gore, fanovi u šoku komentarišu izjavu pevačice 18:49 Vip 0
PROTEST ISPRED ZGRADE RTS ZBOG BRESKVICE! Pevačica najavila haos, skandal dobija novi epilog! 16:52 Vip 1
GLASALA SAM PO PROCEDURI! Sajsi MC šokirala izjavom, javno priznala zašto je Breskvicu ostavila sa nula poena! 16:03 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
JEDNI LAŽU, DRUGI MAŽU! Jedan Šolakov i Đilasov medij objavi laž da je neko priveden, drugi Šolakov medij u sekundi demantuje! (VIDEO) 13:53 Vesti 40