U ŽENU ISPALIO VIŠE METAKA PA SEBI PUCAO U GLAVU Detalji ubistva i samobustva u Novom Pazaru 13:02 Hronika 0
PRED DETETOM POKUŠAO DA UBIJE SUPRUGU Na sudu se pravdao da ženu i dalje mnogo voli, sada mu preti ovoliko robije 13:07 Hronika 0
Alo/Mediji UBICA ŽENE IZ LESKOVCA ROBIJAO ZBOG UBISTVA Komšije o Saši koji se zverski iživljavao nad Gordanom 13:22 Hronika 0
Alo/Mediji KAPETAN JE UBIO GOCU, NE MOGU DA VERUJEM Komšije u šoku nakon stravičnog ubistva kod Leskovca 12:38 Hronika 0
Alo/Mediji/I.T. SIN UBIO MAJKU SA DEVET UDARACA SEKIROM U GLAVU! Ubica iz Bačke Palanke na psihijatriji 12:44 Hronika 0
Alo/Mediji/I.T. JEZIV ZLOČIN U AMERICI Majka upucala dva sina, pa izvršila samoubistvo zbog muža! 07:56 Vesti 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
NAŠ GLUMAC I VODITELJ POKAZAO STAN I SPLAVOVE! Razveo se nakon 16 godina braka: ''Mislio sam da ću dobiti otkaz'' 21:00 Vip 0
U RINGU MINISTAR DEMO BERIŠA O VOJNIČKOJ KARIJERU I DRŽAVI: Zakleo sam se Srbiji, braniću je dok sam živ (VIDEO) 20:00 Vesti 0
"ŠTANCAO BIH DECU KAO LUD DA IMAM ŽENINU DOZVOLU" Desingerica o supruzi Neveni izustio ovo, pa za Alo progovorio o nedozvoljenim supstancama 20:15 Vip 0
''NISAM JA PRINCEZA, VEĆ KRALJICA BAKŠIŠA'' Nadica Ademov bez dlake na jeziku o romskim svadbama: ''Traže mi ključeve stana i auta nazad'' 20:02 Vip 0
EKSPO 2027. JE NAJVEĆA RAZVOJNA ŠANSA ZA SRBIJU, ALI I CEO REGION Mali: Do sada je 114 zemalja potvrdilo učešće 10:02 BIZ 44
OD 11. JUNA ZA NJIH VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO Pun Mesec će naglavačke okrenuti život za 4 znaka horoskopa 14:02