S.Ćorić HOROSKOP ZA NEDELJU, 21. MAJ Ovnu kriza u vezi, Vagi prilika da promeni posao, Lavu pojava petnog trna 06:43 Žena 0
ALO.RS HOROSKOP ZA NEDELJU, 14. MAJ Lavu unapređenje finansijske situacije, Devici zaoštren odnos sa partnerom, Strelcu nervoza 06:32 Žena 0
alo.rs OD 16. MAJA JUPITER ULAZI U ZNAK BIKA Blizanci će se otarasiti svega lošeg, Vaga ulazi u krizni period 20:29 Žena 0
alo.rs HOROSKOP ZA NEDELJU, 16. APRIL Ribe neodlučne, Biku se ljubav gasi, Vaga daje vetar u leđa Jarcu 05:00 Žena 0
alo.rs HOROSKOP ZA NEDELJU, 9. APRIL Škorpiji tajna veza sa mlađom osobom, Devici nesporazum sa nadređenim, Blizancima pluća osetljiva 06:51 Žena 0
ALO.RS HOROSKOP ZA NEDELJU, 2. APRIL Za Vodoliju nova ljubav je na pomolu, Raku put u inostranstvo, Devici pluća slaba tačka 06:04 Žena 0
ALO.RS/S.Ć. HOROSKOP ZA NEDELJU, 26. MART Ovnu romantična zabava udvoje, Devica lakomislena , Vaga umorna, Strelcu problemi sa kožom 05:56 Žena 0
ALO.RS/S.Ć. HOROSKOP ZA NEDELJU, 19. MART Lavovi, partner se "ladi" od vas, Škorpije, strpite se dok oluja prođe, Vodolije, čeka vas važan susret 05:00 Žena 0
ALO.RS/S.Ć. HOROSKOP ZA NEDELJU, 12. MART Vaga je opterećena poslovnim planovima, Blizance će zavarati slatkorečivost partnera, Ribe iritira nečije ponašanje 05:35 Žena 0
ALO.RS/S.Ć. HOROSKOP ZA NEDELJU, 5. MART Strelcu povoljan period za ljubav, Lav se plaši promena, Biku problemi sa plućima 05:00 Žena 0
HOROSKOP ZA NEDELJU, 26. FEBRUAR Bikove očekuje romantičan izlazak, Strelci će se razočarati u saradnike HOROSKOP ZA NEDELJU, 26. FEBRUAR Bikove očekuje romantičan izlazak, Strelci će se razočarati u saradnike, Vodoliji glavobolja prelazi u migrenu 05:00 Žena 0
ALO.RS/S.Ć. HOROSKOP ZA NEDELJU, 19. FEBRUAR Device očekuje nemir u vezi, Riba u tmurnom raspoloženju, Strelcu osetljiv respiratorni sistem 05:00 Žena 0
alo.rs/S.Ć. HOROSKOP ZA NEDELJU, 12. FEBRUAR Raka čeka poniženje, Bik rešava ljubavni problem, za Jarca velika mogućnost ostajanja bez posla 07:00 Žena 0
alo.rs/S.Ć. HOROSKOP ZA NEDELJU, 5. FEBRUAR Ovan se zaljubljuje na prvi pogled, kod Raka će doći do svađe u porodici, Vodoliji moguća povreda 05:00 Žena 0
ALO.RS/S.Ć. HOROSKOP ZA NEDELJU, 29. JANUAR Devicu remete problemi u komunikaciji, Jarcu treba odmor, a Ribe spremne za novu vezu 07:18 Žena 0
alo.rs/S.Ć. HOROSKOP ZA NEDELJU, 22. JANUAR Ovan lakoverno prihvata novi izazov, Lav i Škorpija u ljubavi, Strelac će imati problem sa srcem 06:44 Žena 0
alo.rs/S.Ć. HOROSKOP ZA NEDELJU, 15. JANUAR Rakovi umorni od svega, Strelac planira sopstveni biznis, Devica guši partnera 06:25 Žena 0
ALO.RS/S.Ć. HOROSKOP ZA NEDELJU, 8 JANUAR Rak spreman na nove izazove, Vagi predstoji iznenađenje, Škorpija kontroliše situaciju, Jarac ima problem sa finansijama 06:24 Žena 0
alo.rs/S.Ć. HOROSKOP ZA NEDELJU, 1. JANUAR Pred Vagom težak zadatak, Vodolija pod emotivnim pritiskom, Blizance će prijatelji ostaviti na cedilu 05:00 Žena 0
alo.rs/S.Ć. HOROSKOP ZA NEDELJU, 4. DECEMBAR Ovan verovatno prekida toksičnu vezu, Rak će doneti odluku da napustiti posao, Strelcu sledi finansijski procvat 05:00 Žena 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37