ZABORAVITE NA DUGU KOSU Ova frizura osvaja prelaznu sezonu, kratka je, elegantna i lako se održava 09:09
DUGA KOSA PADA U ZABORAV Srpkinje su apsolutno opsednute ovom kratkom frizurom, stoji svima i lako se održava 10:58
NE ZAHTEVA ČESTO ŠIŠANJE I FENIRANJE I PRELAKO SE ODRŽAVA Ova frizura će dominirati tokom cele 2025. godine, žene je vole zato što je praktična 13:22
HOĆETE BOB FRIZURU, ALI NE ŽELITE DA SE ŠIŠATE U tom slučaju je ova savršena za vas, skida godine i lako se održava! 13:09
LAKO SE ODRŽAVA, A PRISTAJE RAZLIČITIM OBLICIMA LICA Uđite u novu 2025. godinu sa ovom frizurom, nema greške, a izgledaćete kao boginja! 15:28
SRPKINJE SU OVE JESENI POLUDELE ZA OVOM FRIZUROM Daje mladalački izgled, a kosa izgleda gušća i punija 16:27
DA LI IMATE 20 ILI 60 GODINA, NEVAŽNO JE, OVA SUPERTRENDI FRIZURA SVIMA STOJI "Staromodni stil" se vratio na velika vrata, žene širom sveta odlepile za njim 18:41
VIKTORIJINA NOVA FRIZURA JE IDEALNA ZA ŽENE PREKO 50 GODINA Podmlađuje, lako se održava, a sve moderne dame je već nose! 13:14
FRIZURA KOJA PODMLAĐUJE Skinuće vam 10 godina s lica, lako se održava, a čak će i tanku kosu učiniti bujnom! 13:06
PARISKI BOB JE NAJPOPULARNIJA FRIZURA Zbog nje vam neće biiti žao da se ošišate, podmladiće vas 10 godina! 17:11
NE LIČI NA SEBE Nikol Kidman zaprepastila fanove svojom transformacijom, mišljenja su podeljena 11:28
NIKAD LEPŠE NIJE IZGLEDALA Nova frizura Penelope Kruz briše godine sa lica, a haljina je pun pogodak 16:28
ODLIČNA IDEJA Melani Grifit pokazala novu frizuru koja podmlađuje 10 godina, elegantna je i lako se održava 13:43
NI LEPA ŠEHEREZADA NIJE ODOLELA BOB FRIZURI Osim što je skratila kosu, ona je uradila nešto zbog čega su svi šokirani 10:20
U RINGU MINISTAR DEMO BERIŠA O VOJNIČKOJ KARIJERU I DRŽAVI: Zakleo sam se Srbiji, braniću je dok sam živ (VIDEO) 20:00 Vesti 0
"ŠTANCAO BIH DECU KAO LUD DA IMAM ŽENINU DOZVOLU" Desingerica o supruzi Neveni izustio ovo, pa za Alo progovorio o nedozvoljenim supstancama 20:15 Vip 0
''NISAM JA PRINCEZA, VEĆ KRALJICA BAKŠIŠA'' Nadica Ademov bez dlake na jeziku o romskim svadbama: ''Traže mi ključeve stana i auta nazad'' 20:02 Vip 0
DOSTA SU BLOKIRALI ŽIVOT, SRBIJA NIJE SAMO KRUG DVOJKE Ministarka Jelena Žarić Kovačević o svim aktuelnim temama U RINGU 20:00 Vesti 0
JELENU JE PRED KONCERT OMELA JEDNA STVAR! Ivan Bosiljčić otkrio istinu: "Neprestano je to ponavljala, a ja sam blefirao" 21:09 Vip 0
''BILA JE U FIOCI 18 MESECI'' Tamara Milutinović je slučajno čula hit ''Cakum pakum'', pa šokirala: ''Kako ću dete naučiti tim vrednostima?'' 20:00 Vip 0
''ZA KARLEUŠU JEDNA OSMICA, IPAK SE TRUDI'' Marina Visković pohvalila Prijin STIL, pa šokirala stavom o koleginici: ''Treba da ide GOLA'' 20:15 Vip 0
"PRVI HONORAR SU MI UKRALI I OŠIŠALI ME KAO KRIMINALCA" Branislav Lećić je tri puta hteo da odustane od glume, pa otkrio: "Opraštam, ali ne zaboravljam!" 13:00 Vip 0
KRVOPROLIĆE U PRIHVATILIŠTU Muškarac izbo nožem 11 ljudi: "Bilo je kao na horor filmu" (FOTO/VIDEO) 11:02 Vesti 0
"PRVO HOĆU..." Piksi pred meč sa Albancima počeo konferenciju na jedan od najneobičnijih načina 12:31