SITNICE MOGU DA UNIŠTE LJUBAV Povedite računa o 3 stvari pre nego što započnete novu vezu, eliminišite šanse za propast 08:37
SRBI TRAŽE MLADE RUSKINJE ZA BRAK Skandalozna ispovest provodadžije iz Rusije, evo o čemu je reč! 15:15 Razonoda 0
ENGLESKINJA POSTAVILA PITANJE KAKO JE BITI SA SRBINOM U VEZI Srpkinja joj komentarom očitala lekciju, izazvala haos na mrežama! 13:00 Razonoda 0
PRESTANITE DA LAŽETE SEBE Uz pomoć ovih 5 suptilnih znakova ćete otkriti da li je on muškarac za vas 09:36
GADNA NAVIKA KOJA ZAPRAVO MOŽE DA VAM SPASI VEZU Mnogi parovi zaziru od nje, a nisu ni svesni koliko je ovo korisno 18:14
NE DAJTE DA VAS LAŽU Ovo su definitivno najbolje godine za ozbiljnu vezu, dobro je uhvatiti ,,poslednji voz" 09:35
NEMOJ DA MI LJUBOMORIŠEŠ Na vreme prepoznajte signale toksične veze, suptilno uništavaju i najjače ljubavi 10:04
SVE JE U GLAVI Evo zašto je muškarcima teško da izraze svoje emocije, budite strpljivi sa njima 09:50
BEŽITE OD NJIH ŠTO PRE Rođeni u ova 3 znaka su hodajuće crvene zastavice, sa njima je život prava muka 22:02
''OSEĆAM SE UVREĐENO, SRPKINJE IMAJU VISOKE STANDARDE'' Amerikanka oplela po srpskim muškarcima, jedna stvar koju rade joj ide na živce! (VIDEO) 10:00 Razonoda 0
OPSESIJA JE VELIKO ZLO Evo kako transformiše zdravu vezu u toksičnu, promenite ove navike što pre 09:30
MUVAJU FRAJERE U SUPERMARKETU Žene u ovoj zemlji se lako snalaze bez aplikacija za upoznavanje, imaju i posebne signale 15:05
NE IDITE GLAVOM KROZ ZID Ova 4 ljubavna saveta su zlata vredna, primenite ih pre nego što se zaljubite 08:15
ŽELITE VEZU IZ SNOVA? Srećni parovi su otkrili recept za ljubavni uspeh, sada je sve jasno kao dan 09:30
MORAŠ DA ME SLUŠAŠ Žene su podelile 7 načina uz pomoć kojih su postale glavne u kući, muškarci im jedu iz ruke 09:55
MUŠKARCI ZNAJU ŠTA ŽELE Evo stvari koje očekuju od svojih partnerki u vezi, nisu nimalo zahtevni 10:05
,,ONA JE SAMO DRUGARICA" Ovih 5 znakova pokazuju kakve namere imaju vaš partner i njegova prijateljica, nemojte im slepo verovati 10:35
16 GODINA SAM SE KIDALA Rada Manojlović više ne želi da ćuti, iskreno progovorila: Skupo me je koštalo 09:20 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
DIRLJIVO PISMO DEČAKA IZ JABLANICE ĆE VAM SLOMITI SRCE: "Hvala puno, ja sam dobar dečak..." 17:16 Vesti 0
UDALA SE BIVŠA SRPSKA SNAJKA, SA SVIMA PODELILA VESTI Promenila je i prezime, nije mogla da sakrije tu informaciju 16:50