"PUNIM 30 I NEMAM NIKOG, A RODILA BIH MNOGO DECE" Naša poznata pevačica očajna: "Želim domaćina sa kućom na moru..." 07:55 Vip 0
ŽIVOT VODITELJKE OBELEŽILE DVE VEZE SA POZNATIM MUŠKARCIMA Progovorila o porodici i ljubavnom životu, pa šokirala: "To zavisi od Boga" 22:00 Vip 0
NE DAJTE DA VAS LAŽU Ovo su definitivno najbolje godine za ozbiljnu vezu, dobro je uhvatiti ,,poslednji voz" 09:35
PEVAČICU SUPRUG HOĆE DA IZBACI NA ULICU SA BEBOM Prolazi kroz pakao, tvrdi da ju je pokrao i nastavio da se drogira! 06:30 Vip 0
ANA KORAĆ OBJAVILA INTIMNE SCENE SA PARTNEROM Javno razmenjuju nežnosti, krila ga je više od godinu dana! 10:25 Vip 0
KRIJE LJUBAVNI ŽIVOT KAO ZMIJA NOGE, ALI SADA NAPRAVILA IZUZETAK Jelena Rozga ponovo zaljubljena — evo kakav momak je osvojio pevačicu 10:23
BIVŠA ZADRUGARKA RODILA ĆERKU 20 GODINA STARIJEM MUŠKARCU Ima četvoro dece iz prvog braka, a planiraju i da se presele 14:00 Vip 0
PEVAČICU SUPRUG HOĆE DA IZBACI NA ULICU SA BEBOM Prolazi kroz pakao, tvrdi da ju je pokrao i nastavio da se drogira! 08:00 Vip 0
TAKVA OSOBA TI NE TREBA NIKADA U ŽIVOTU Ivana Dudić pobesnela zbog pitanja o ljubavi, otkrila šta nikada ne bi dopustila partneru 16:40 Vip 0
ISPLIVALI DETALJI O ODNOSU TANJE SAVIĆ I NJENE SVEKRVE U početku je nikako nije prihvatala, a onda povukla šok potez! 18:05 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ OTKRILA IME BUDUĆEG SINA Ovi ljudi mnogo su joj pomogli kada nije imala nikoga, a evo šta sada planira 18:35 Vip 0
ĆERKA SLAVNE MANEKENKE I BOGATAŠA U VEZI SA 42 GODINE STARIJIM Isplivale fotografije, javnost zgrožena, a majka poručila samo jedno! 06:30 Vip 0
BOLJE BITI SAM NEGO... Šok izjava Jovane Jeremić, bez dlake na jeziku progovorila o ljubavi 15:06 Vip 0
,,TIHE UBICE" NAŠIH VEZA Obratite pažnju na suptilne vidove zlostavljanja, opasniji su nego što mislite 09:07
SUĐENI DA BUDU ZAJEDNO Astrologija tvrdi da su oni vaši idealni partneri, voleće vas najviše na svetu! 21:15
LEPA GLUMICA NAKON KEBINOG SINA LJUBI NJEGA Otkrila sve o misterioznom dečku, pa progovorila o potomstvu 16:45 Vip 1
ODRIČE SE PEVANJA Šokantna odluka poznate pevačice, otkrila i koji je razlog kačenja mikrofona o klin 07:00 Vip 0
PARTNERI ME SE PLAŠE: Ljupka Stević razvezala jezik, pa otkrila sve tajne iz svog ljubavnog života 22:41 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
OSIM POVIŠICE PENZIONERIMA STIŽE I DODATAK NA PENZIJU! Dobija se mesečno, evo ko ima pravo i koliko on iznosi 08:26 BIZ 0
DAJKOVIĆ NE MORA VIŠE DA PLAČE Slobodna Crna Gora izdominirala na ponovljenim izborima i prešla cenzus 08:05 Vesti 0
HOROSKOP ZA NEDELJU, 22. DECEMBAR Lavu predstoje dani sreće, Devica rešava pitanje egzistencije, Blizancima problemi sa pritiskom 05:00 Razonoda 0
ZVEZDA OSTALA BEZ VELIKOG POJAČANJA Sjajni napadač potpisao novi ugovor, klub iz komšiluka sve potvrdio 09:04