NEMA LABAVO SA MARTOM STRJUART Obrušila se svom snagom na Rajana Rejnoldsa, nije znao šta ga je snašlo 21:32
,,BIO JE GRUB I TO MI SE DOPALO" Marta Stjuart se prisetila prvog sastanka sa bivšim mužem, zapalila mreže sočnim detaljima! 16:15
MARTA STJUART SE PODMLADILA Na premijeri svog dokumentarca zablistala u ljubičastoj jakni, ali pantalone su bile u centru pažnje 16:44
VARALA MUŽA, A SADA "SOLI PAMET" UDATIM ŽENAMA Evo šta im je poručila Marta Stjuart, pa naletela na "hladan tuš" 18:22
MARTA STJUART IMA NAJLEPŠU TRENERKU Udobna je i praktična, izgleda savršeno, a o ženstvenosti da ne govorimo 08:15
MARTA STJUART SE ZALJUBILA Slavna kuvarica ne može da odvoji pogled od ovih zgodnih glumaca, jedan je simpatija svih žena u Srbiji 12:35
OVE ČIZME ĆE SE NOSITI CELE SEZONE Marta Stjuart u njima izgleda kao prava modna diva, boja je san snova, kombinuje se uz sve! 18:00
SAVRŠENE PANTALONE ZA JESEN Marta Stjuart izgleda nikad mlađe pozirajući u njima, boja se lako kombinuje i pristaje svim ženama! 12:34
BAKA U PATIKAMA Marta Stjuart izgleda mladoliko zahvaljujući modelu o koji se otimaju žene širom sveta, sijaju kao zvezde! 18:05
HEKLANA HALJINA ZA POŽELETI Marta Stjuart pozirala u njoj i oduševila fanove, apsolutni hit ovog leta! 17:15
KOŠULJA U STILU MARTE STJUART Slavna kuvarica ponovo oduševila idealnom kombinacijom za proleće, istovremeno praktična i lepa 17:35
JEDNA JE MARTA STJUART Slavna kuvarica oduševila u zlatnom autfitu, sve oči su bile uprte u nju 22:05
ŽENE TRAŽE MARTINU KOŠULJU Slavna kuvarica otkrila savršen prolećni stil, još jednom potvrdila status modne ikone 09:30
IDEALAN ZA PRELAZNI PERIOD Džemper Marte Stjuart je komad koji morate imati ove sezone, lako se kombinuje uz sve 10:05
MARTA STJUART OBJAŠNJAVA Četvrta strana rende za sir ima praktičnu primenu, sve domaćice moraju da znaju! 13:25
U DEVETOJ DECENIJI, A IZGLEDA KAO DEVOJKA Čuvena Marta Stjuart (82) odala tajnu mladolikosti, ničeg se ne stidi! 17:57
Alo/J.M. BILO ME JE STRAH DA ĆE ME POJESTI! Bivša devojka Entoni Hopkinsa otkrila monstuozne detalje iz njihovog života, izgovorila gnusne optužbe! 12:15 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 2
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
AKO VIDITE OVU DEVOJKU, HITNO ZOVITE POLICIJU Leš njenog momka našli pecaroši, JAKNA MU JE BILA KRVAVA 08:05 Hronika 0