"IZGUBIO SAM VIŠE OD 70 MILIONA EVRA NA KOCKI!" Šok ispovest Ace Lukasa, obelodanio nepoznate detalje iz života 17:00 Vip 0
"VODIO SAM ŽIVOT ĐAVOLJIM PARAMA PAR MESECI!" Mladić na ruletu dobio 24.000 evra - onda mu se život pretvorio u PAKAO, drugovi su pokušali da ga SPASU! 08:27 Vesti 0
"BEBU OD ŠEST MESECI SAM OSTAVIO U KOLIMA I OTIŠAO DA IGRAM RULET" Jeziva ispovest mladića koji se našao u paklu kocke 12:05 Vesti 0
BAKA PRASE SE POVLAČI IZ JAVNOG SVETA Upao u ogromne kockarske dugove, nema kako da vrati novac, oglasila se i Anja Bla 20:25 Vip 1
BAKA PRASE U DUGOVIMA DO GUŠE Najavio povlačenje, nema rešenja za probleme u koje je upao! 12:55 Vip 0
BAKA PRASE PROKOCKAO OGROMNI NOVAC Potrošio 240.000 evra, a tu se nije zaustavio! Jutjuber u ozbiljnom problemu, priznao sve javno 18:50 Vip 0
NAJMLAĐI PATOLOŠKI KOCKAR U SRBIJI IMA SAMO 12 GODINA! Užasavajući podaci istraživanja - učenici zadnje pare za užinu daju na kladionicu 11:42 Vesti 0
SREĆA MU OKRENULA LEĐA, PA IZVUKAO SEKIRU Muškarac odlučio da se "osveti" automatu (FOTO) 14:01 Vesti 0
Alo!/Mediji BEOGRAĐANKA UKRALA 56 MILIONA DINARA, PA SVE POTROŠILA NA KLAĐENJA Prisvojila novac preduzeća za koja je radila - evo kako je dolijala 13:41 Hronika 0
Blic/Alo/B.S. NI ANA NIJE TAKO DIVNA Isplivali detalji iz njihovog života U KALDIONICI SE ZADUŽIO 700.000 DINARA, A EVO S KIM JE JOŠ VARAO ŽENU 17:35 Vip 2
Informer/Alo! RAZJAŠNJEN MOTIV OKRUTNOG UBISTVA SESTARA SA BEŽANIJE Goran Đokić je bio strastveni dugogodišnji kockar i u dugovima do guše! 14:43 Hronika 0
Kurir/Alo/M.K. NE MOŽE BEZ KOCKE Lepa Lukić se vratila starom poroku: Za moje pare ja mogu da budem gde hoću 19:30 Vip 1
Kurir/Alo/Đ.M. NATAŠA BEKVALAC PUKLA OGROMNE PARE U AMERICI Pevačica oduševljena kockarnicama, a evo šta joj je sestra zabranila 22:50 Vip 0
Alo/Nedeljko Kiš PROKOCKAO SAM DVA STANA U BEOGRADU! Nikola Grujić Gruja za "Alo! Naslovnu" o porocima 07:00 Vip 2
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0