GORAN BREGOVIĆ ODLEPIO ZA 10 GODINA STARIJOM PEVAČICOM! Sve priznao javno, ona hitno odreagovala: "Mama bi me išamarala" 12:05 Vip 0
TAČNE CIFRE PENZIJA NAŠE ESTRADE! Zlata se obezbedila na vreme, Ana Bekuta prima dve penzije, a Lepa Lukić čak tri! 20:01 Vip 0
VELIKI RASHODI I AUDI U NARANDŽASTOJ BOJI Lepa Lukić o karijeri i pismima koje je dobijala od obožavalaca 20:40 Vip 0
OVO JE TESTAMENT LEPE LUKIĆ! Ni ne slutite koliko nekretnina poseduje pevačica, evo kome ostavlja sve bogatstvo 09:52 Vip 0
REKLA JE DA NEĆE DOĆI, A IPAK SE POJAVILA Pevačica stigla na Palminu sahranu, niko je nije očekivao (VIDEO) 14:01 Vip 0
"BUDALA, TUŽILA BIH JE!" Lepa Lukić žestoko udarila na Jelenu Karleušu, evo šta kaže o skandalu koji je uzdrmao javnost (VIDEO) 22:17 Vip 0
BREGOVIĆ ODLEPIO ZA 10 GODINA STARIJOM PEVAČICOM Priznao emocije, ona hitno odreagovala: "Mama bi me išamarala" 22:20 Vip 0
LEPA LUKIĆ PALA NIZ STEPENICE, ZAVRŠILA U TEŠKIM POVREDAMA! Hitna pomoć odmah odreagovala, ovo su detalji 16:15 Vip 0
LEPOJ LUKIĆ SAM SPASIO ŽIVOT Učesnik Elite ispričao jezive detalje koji lede krv u žilama 09:16 Vip 0
MNOGO SI GLUPA VODITELJKA! Pljuštale uvrede u emisiji, od ove pevačice niko nije očekivao takve reči! 08:00 Vip 0
IMA DVA ROĐENDANA! Evo koliko zapravo Lepa Lukić ima godina, mnogi se zbune jer izgleda dosta mlađe 14:45 Vip 0
"DOŠLO JOJ IZ ZADNJICE U GLAVU" Lepa Lukić se momentalno oglasila za Alo! nakon Karleušine izjave, otkrila nove detalje o tužbi! 19:30 Vip 1
KARLEUŠA SE PONOVO OBRATILA LEPOJ LUKIĆ! Nakon lajva sa Baka Prasetom ponovo šokirala izjavom: "Lepa, molim te, shvati" 22:20 Vip 2
"KARLEUŠA JE MENE BAŠ UVALILA..." Baka Prase otkrio šta se dešavalo posle lajva sa Jelenom, a onda spomenuo Lepu Lukić! 07:15 Vip 0
LEPA LUKIĆ ŽESTOKO UDARILA NA KARLEUŠU! Skandal ne prestaje, izgovorila strašne stvari: "Ćutala sam o aferama, dosta je!" 15:17 Vip 0
LEPA LUKIĆ TUŽI JELENU KARLEUŠU Javno govorila o njenoj intimi, nakon skandala donela konačnu odluku! 12:55 Vip 0
ODLIKOVAO ME JE PREDSEDNIK VUČIĆ, VI ME ZOVETE ZBOG KARLEUŠINIH BLJUVOTINA Lepa Lukić kroz suze o tvrdnjama da je bila intimna sa Bakom Prasetom 11:17 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
OVAJ ZNAK ĆE SE OBOGATITI 2025. GODINE Život će mu se promeniti iz korena, a evo šta čeka ostale znake 22:05
STRAŠNE BROJKE ANDREJA STOJAKOVIĆA Već je skrenuo pažnju na sebe, prosečno daje 20 poena po meču 22:22