"POTIČEM IZ KRALJEVSKE PORODICE" Didi J šokirala izjavom, saznalo se sve o njenom poreklu 13:10 Vip 0
UMRO OTAC NAŠE PEVAČICE Potpuno slomljena od bola: "Ovo je najteži trenutak u mom životu" 17:34 Vip 0
ŽELIM DA TO PRENESEM NA ĆERKU! Didi J za Alo! otkrila šta se nalazi na njenoj trpezi, prisetila se Uskrsa u detinjstvu! 13:20 Vip 0
OVA GARDEROBA VREDI KOLIKO I STAN U CENTRU BEOGRADA Didi J otvorila vrata luks vile, pa otkrila: To sam radila samo da bih privukla pažnju! 15:55 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ OTKRILA DA JOJ JE PRETIO MUŽ OVE PEVAČICE! Sve izgovorila javno, poznat i razlog 07:47 Vip 0
ALO PAPARACO! DIDI J UHVAĆENA U ŠOPINGU SA ĆERKOM Evo šta je pevačica kupovala, sa svetskih brendova prešla na domaće 13:27 Vip 0
VIDITE ŠTA JE PRIJA URADILA HRVATIMA Pevačica progovorila o Aleksandri, pa se nasmejala na pitanje o Didi J: Ko je to?! 13:54 Vip 0
OVA PEVAČICA IMA TAŠNE U VREDNOSTI 5 STANOVA U BEOGRADU! Šok priznanje Didi J: Jedna vredi čak 200.000 evra 15:00 Vip 0
PREKO MEDIJA SAM SAZNALA ZA NJENO POSTOJANJE: Pevačica javno potkačila Priju, tvrdila da ne zna ko je, a evo šta je sada rekla 17:40 Vip 0
DIDI J TVRDI DA NE ZNA KO JE ALEKSANDRA PRIJOVIĆ: Ko je ona, nikad nisam videla kako izgleda! 11:06 Vip 0
NA FAKULTET SAM IŠLA U ŠTIKLAMA DOK SU SVI BILI ČUPAVI Didi J šokirala izjavom o studentskim danima, a tu se nije zaustavila! 12:18 Vip 0
DIDI J NOSI NAJSKUPLJU TORBU NA SVETU Pevačica prošetala Alo! redakcijom i otkrila sta se krije u ovom luksuznom komadu 15:01 Vip 1
ONA JE NAŠA NAJBOGATIJA PEVAČICA: Poseduje vilu sa liftom, ima tri služavke, a jedna torba joj košta kao dva stana! (FOTO) 22:15 Vip 0
PASTORAK DIDI JANKOVIĆ ZADRŽAN IZA REŠETAKA Određen mu pritvor zbog prebijanja muškarca na Vračaru 15:08 Hronika 0
NE PRATE SE NA MREŽAMA I NE PRIČAJU Ovo je istina o odnosu Didi J sa pastorkom koji je pretukao mladića na Vračaru 12:40 Vip 0
SVA KRIVIČNA DELA PASTORKA DIDI J Pretukao mladića, umešan u ubistvo, a evo zbog čega je nosio nanogicu! 11:08 Vip 0
TUKAO GA KAO BOKSERSKU VREĆU Pastorak Didi J prebio mladića na Vračaru, pevačica se oglasila i poručila ovo! 10:37 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0