DIDI J U NIKAD VIĐENOM IZADNJU, SVI SE PITAJU ŠTA JOJ JE TO NA GLAVI? Pevačica na jahti pokazala sve što ima, a jednim detaljem iznenadila (FOTO) 10:35 Vip 0
"U SRBIJI MISLE DA SAM VANZEMALJAC" Didi J hoće da leti u svemir, novom izjavom šokirala javnost! 07:55 Vip 1
"POZAJMLJIVALA SAM KARLEUŠI NAOČARE, VRAĆENE SU MI UNIŠTENE" Didi J brutalno o Jeleni Karleuši, progovorila o njihovom sukobu! 23:20 Vip 0
"OVO JE STRAŠNO! SVI SU JAKO NELJUBAZNI" Didi J napravila haos u kineskim radnjama, rekla da odeća smrdi, a onda vikala pred svima! 20:00 Vip 0
"LJUDI U AMERICI NE ZNAJU KO JE NOVAK ĐOKOVIĆ" Didi J ostavila sve bez teksta priznanjem: "Slabo me pitaju za njega" 21:20 Vip 0
EVO U KAKVOM SU ODNOSU DIDI J I JELENA JANKOVIĆ DANAS, SVE JE VELIKA LAŽ: "Pozvali smo je na krštenje, a ona je..." 14:20 Vip 0
ONA JE NAŠA NAJBOGATIJA PEVAČICA! Ima vilu sa liftom, tri služavke, a jedna torba joj košta kao dva stana! (FOTO) 22:00 Vip 0
MUŽ NAŠE POZNATE PEVAČICE U OGROMNIM DUGOVIMA! Jure ga za 83.000 evra, ona se odmah oglasila! 22:30 Vip 2
"OČEVA SMRT MI JE ZADALA NAJVEĆU ŽIVOTNU BOL" Dijana Janković o prethodnoj godini, teškim momentima i porodici 17:00 Vip 0
"POTIČEM IZ KRALJEVSKE PORODICE" Didi J šokirala izjavom, saznalo se sve o njenom poreklu 13:10 Vip 0
UMRO OTAC NAŠE PEVAČICE Potpuno slomljena od bola: "Ovo je najteži trenutak u mom životu" 17:34 Vip 0
ŽELIM DA TO PRENESEM NA ĆERKU! Didi J za Alo! otkrila šta se nalazi na njenoj trpezi, prisetila se Uskrsa u detinjstvu! 13:20 Vip 0
OVA GARDEROBA VREDI KOLIKO I STAN U CENTRU BEOGRADA Didi J otvorila vrata luks vile, pa otkrila: To sam radila samo da bih privukla pažnju! 15:55 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ OTKRILA DA JOJ JE PRETIO MUŽ OVE PEVAČICE! Sve izgovorila javno, poznat i razlog 07:47 Vip 0
ALO PAPARACO! DIDI J UHVAĆENA U ŠOPINGU SA ĆERKOM Evo šta je pevačica kupovala, sa svetskih brendova prešla na domaće 13:27 Vip 0
VIDITE ŠTA JE PRIJA URADILA HRVATIMA Pevačica progovorila o Aleksandri, pa se nasmejala na pitanje o Didi J: Ko je to?! 13:54 Vip 0
OVA PEVAČICA IMA TAŠNE U VREDNOSTI 5 STANOVA U BEOGRADU! Šok priznanje Didi J: Jedna vredi čak 200.000 evra 15:00 Vip 0
PREKO MEDIJA SAM SAZNALA ZA NJENO POSTOJANJE: Pevačica javno potkačila Priju, tvrdila da ne zna ko je, a evo šta je sada rekla 17:40 Vip 0
''SVE JE SPREMNO ZA BIZNIS SA GASTOZOM'' Keti iz Elite uzela stvar u svoje ruke, a zbog laži o sinu podnela tužbu protiv bivše zadrugarke (VIDEO) 19:00 Vip 0
'POLICIJA ME NATERALA...' Višnja Petrović imala saobraćajku, krivac pobegao - a evo zašto je ne zovu na romske svadbe 15:09 Vip 0
Jovanović: Zajednički zadatak države i privrede je da nastavimo da gradimo povoljan poslovni ambijent i snažan ekosistem za inovacije 12:15 BIZ 0
MMA BORAC STEFAN SAVIĆ JE STRADAO ZA DRUGOVE Borislav Ćosić: Tragedija društva, bio mi je kao dete (VIDEO) 19:14
''ŽENE IMAJU DECU SA KOMŠIJOM, SNAJKE SU SA SVEKROM, A MOJI MINIĆI SU PROBLEM'' Rada Manojlović ogorčena zbog osude meštana Četereža 19:30 Vip 0
OVO NIJE STUDENTSKA POBUNA Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina "U RINGU" 20:00 Vesti 0
OTVOREN KONGRES "MIND - AI U MEDICINI" U BEOGRADU Istražite budućnost medicine i veštačke inteligencije (FOTO) 20:58 Vesti 0
"MOJA BOL ĆE ZAUVEK OSTATI VELIKA" Viki Miljković na ivici suza o smrti rođenog brata (VIDEO) 21:30 Vip 0
MILORAD JERKAN ZA ALO! Cela niška javnost je zgrožena napadom, tu sam da pružim podršku predsedniku Vučiću 15:49 Vesti 0
SNAŽNA OLUJA I TORNADO KOSILI SVE ZA SOBOM, POGOĐENO NA HILJADE DOMOVA! Nevreme ubilo najmanje 16 ljudi (FOTO/VIDEO) 15:14 Vesti 0
PRUŽA VAM SE OGROMNA ŠANSA! Evo ko će dobiti pare do 24. maja, a ovaj horoskopski znak odmah da kupi loto listić! 13:41
SPREMA SE ZEMLJOTRES NA BOSFORU Reprezentativac Srbije ponuđen gradskom rivalu, čeka se konačna odluka 14:26