SNIMAK KOJI LEDI KRV U ŽILAMA! Ksenija Pajčin u emisiji u modricama, poslednji snimak otkriva stravične detalje! 23:30 Vip 0
DETALJI TAJNOG SUSRETA KSENIJINE PORODICE SA KAPISODINIM OCEM! O ovome niko nije smeo da pisne, evo šta se zapravo desilo! 22:10 Vip 0
EVO KO ŽIVI U STANU UBIJENE KSENIJE PAJČIN NA VOŽDOVCU! Upravnik zgrade otkrio tajne detalje, jedan detalj tera jezu u kosti! 20:15 Vip 0
JECAJI ODZVANJAJU NA GROBLJU! Pomen Kseniji Pajčin, njena majka grca u suzama, potresne scene! 18:30 Vip 0
TRAGIČNO UBIJENA SESTRA BAJE MALOG KNINDŽE! Pevač slomljen, posvetio joj srceparajuću pesmu: Spavaj, kraljice... 17:41 Vip 0
STRAVIČNA REKONSTRUKCIJA UBISTVA KSENIJE PAJČIN! Položaj njenog i Filipovog tela ledi krv u žilama, evo šta se sve desilo tragične noći! 23:25 Vip 0
"BILO JE UPOZORENJA, SEĆAM SE TRAGEDIJE" Nakon toliko godina otkriveno šta se dešavalo pre ubistva Ksenije Pajčin, on je progovorio o svemu! 18:35 Vip 0
POSLEDNJE POJAVLJIVANJE KSENIJE PAJČIN TERA JEZU U KOSTI! Evo šta se sve izdešavalo pre tragedije! 22:00 Vip 0
ŽENE SU SE LEPILE ZA NJEGA, A NJEGOV BRAT JE UBIO NAŠU PEVAČICU! Evo kako danas izgleda Petar Kapisoda, niko ga ne bi prepoznao (FOTO) 19:40 Vip 0
UJAK KSENIJE PAJČIN PROGOVORIO NAKON VIŠE OD DESET GODINA! Ispričao detalje susreta sa ocem Filipa Kapisode! 20:00 Vip 0
BILO IM JE SUĐENO DA UMRU ZAJEDNO! Detektiv otkrio nove sablasne detalje ubistva Ksenije Pajčin 10:15 Vip 0
DETALJI TAJNOG SUSRETA KSENIJE PORODICE SA KAPISODINIM OCEM Potresna ispovest pevačicinog ujaka koja ledi krv u žilama 19:25 Vip 0
SUĐENO IM JE DA UMRU ZAJEDNO! Detektiv izneo jezive detalje o ubistvu Ksenije Pajčin, u sve umešana i Filipova porodica 12:20 Vip 0
POKAZALA PRSTOM NA MENE I REKLA ON ME JE SILOVAO: Jezivi događaji su prethodili ubistvu Ksenije Pajčin, šok istina nakon toliko godina 18:41 Vip 0
JEZIVA TEORIJA O SMRTI KSENIJE PAJČIN Tvrdi se da ovo može da bude razlog zbog kog je Kapisoda ubio pevačicu 22:00 Vip 0
JAKA SIMBOLIKA BROJA 40 Otkrivamo nove detalje smrti Ksenije Pajčin: Filip je zvao produkciju i imao je jedan zahtev! 14:10 Vip 0
Ermin Biberović BIVŠI ANE NIKOLIĆ JE BIO POVEZAN SA UBICOM KSENIJE PAJČIN! Bizmismen koji je bio opsednut pevačicom, razveo se i krio se od svih (FOTO) 17:24 Vip 0
Alo.rs ĐILASOV RIJALITI – RASADNIK UBICA Licemeri su ćutali kada je Kapisoda ubio Kseniju Pajčin 09:43 Vesti 20
''SAŠA JE HTEO DA MI UZME PESMU I DA JE LAZIĆU'' Olja Bajrami o danima kad je radila kao PLEJBOJ ZEČICA 20:00 Vip 0
ZABORAVITE TE IZRAZE "PRELAZNA VLADA"... TO JE ĐILASOVA VLADA! Brnabić: Prošli put kada su bili na vlasti ostavili su ljude bez hleba na stolu (VIDEO) 13:06 Vesti 10
POSLANICI SNS SANJA DŽAJIĆ I NIKOLA LAZIĆ “U RINGU”! Svi smo mi ista krv, nasilje nikada nije rešenje! 20:00 Vesti 0
EVO KAKO DA PROĐETE PASOŠKU KONTROLU ZA 10 SEKUNDI! Da li ste probali novi sistem na aerodromu Nikola Tesla ? (VIDEO) 17:57 Vesti 0
"NA KISEONIKU JE" Oglasio se direktor Valjevske bolnice o stanju pronađene devojčice sa Uba (VIDEO) 10:31 Vesti 0