UMRO OTAC NAŠE PEVAČICE Potpuno slomljena od bola: "Ovo je najteži trenutak u mom životu" 17:34 Vip 0
ŽELIM DA TO PRENESEM NA ĆERKU! Didi J za Alo! otkrila šta se nalazi na njenoj trpezi, prisetila se Uskrsa u detinjstvu! 13:20 Vip 0
OVA GARDEROBA VREDI KOLIKO I STAN U CENTRU BEOGRADA Didi J otvorila vrata luks vile, pa otkrila: To sam radila samo da bih privukla pažnju! 15:55 Vip 0
ALO PAPARACO! DIDI J UHVAĆENA U ŠOPINGU SA ĆERKOM Evo šta je pevačica kupovala, sa svetskih brendova prešla na domaće 13:27 Vip 0
DIDI JANKOVIĆ POKAZALA ZADNJICU! Pevačica se pojavila u do sada neviđenom izdanju, gore društvene mreže! (FOTO 18+) 10:27 Vip 0
Alo/N.D. "U SRBIJI PEVAČICE PRATI LOŠA PRIČA" Didi J bez dlake na jeziku progovorila o koleginicama, pa šokirala kada je pomenula Novaka Đokovića 07:20 Vip 2
Blic/Alo/A.J. OSTVARILA SVOJ VELIKI SAN Didi Džej na crvenom tepihu rame uz rame sa Megan Fox, pa priznala šta je najčešće pitaju svetske zvezde 19:27 Vip 0
Informer/Alo/B.S. SAMO GARDEROBER VREDI KAO JEDAN STAN U BEOGRADU Didi Džej pokazala u kakvom luksuzu živi i gde najviše voli da provodi vreme (FOTO) 10:20 Vip 0
Alo/B.S. Didi J se pojavila u haljini koja malo toga POKRIVA! Nakon snimka koji je objavila nastala je velika pometnja (VIDEO) 14:40 Vip 0
Naj žena.rs I MI DIDI ZA GREMI IMAMO Dijana Janković u spektakularnoj haljini potpuno je oduvala i Džej Lo i Bijonse 14:40
Alo/N.D. OTKRILA SVE Didi J progovorila o odnosu sa sestrom Jelenom Janković: TO JE VELIKA LAŽ 14:30 Vip 0
Kurir/Alo/N.S. DIDI DŽEJ OVIM POTEZOM ŠOKIRALA SVE Obula gumene čizme, a od njihove cene vam neće biti dobro (FOTO) 16:55 Vip 0
Kurir/Alo/N.S. DIDI DŽEJ ŽARI I PALI CRNOGORSKIM PRIMORJEM! Pevačica uživa na moru, a njen izgled ostavlja bez daha (FOTO) 07:45 Vip 0
Espreso/Alo/A.J. ONA JE NAJBOGATIJA SRPSKA PEVAČICA? Živi u luksuzu, garderober vredan milione, a torba kao dva stana 21:25 Vip 4
Informer/Alo/Đ.M. POZVALI SU ME I JA SAM DOŠLA Jovana Jeremić otkrila kako je usledilo pomirenje sa Dijanom Janković i njenim suprugom nakon pretnji i skandala 20:02 Vip 0
Pink/Alo/A.J. VREĐALE SE NAJSTRAŠNIJE, A SAD PALO POMIRENJE Jovana Jeremić i Didi Džej zakopale ratne sekire, voditeljka sa ćerkom posetila pevačicu na njenoj jahti 13:53 Vip 0
Alo/N.S. SVE NA NJOJ KOŠTA VIŠE OD 10.000 € Didi Džej u skupim krpicama na 40 stepeni, fotografijama zapalila društvene mreže (FOTO) 17:40 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57