AMERIKANCIMA ŽIVOT NA BALKANU POVOLJAN Želi da se doseli u Hrvatsku, pa pita da li mu je dovoljna ovolika penzija 09:42
PENZIONISAO SE SA 65 I IZNENADA SHVATIO DA JE BOGAT Otkrio 1,3 miliona dolara na računu a ovo je bila njegova tajna za „sigurnu starost“ 10:58
87-GODIŠNJAK IMA SUPER IDEJU Otišao u penziju bez ikakvog plana štednje i shvatio da ima više od milion dolara 08:27
Njen tast je otišao u penziju sa 55 godina, a sada ima 86 – otkrila je četiri važne lekcije koje je naučila od njega 11:14
PENZIONER GODINAMA PREPRODAVAO DROGU Sa drugim učesnicima „posla“ zaradio nekoliko stotina hiljada evra 14:15
NAGRADA PENZIONERU ZA VOLONTIRANJE DUGO ČETVRT VEKA Dobitnik je Dragomir Gojković iz Svrljiga koji ima čak 85 godina 14:55
PRESTANAK RADA, PENZIJA, PA OPET RAD Evo kako se postižu dupla primanja, samo jedan dan je u pitanju 13:19
NJENE MUKE NIKO NE ZNA Iako nije kriva, penzionerka mora da vrati 70.000 evra suprugove penzije 12:55
Ljiljana iz Vranja krenula da podigne penziju, a doživela šok: Radnica banke je odmah zvala obezbeđenje 17:00 BIZ 0
PENZIONISAO SE PRE 22 GODINE Živeo je od majstorske plate, štedeo je i novac je nastavljao da raste 12:48
Zastao je da pomogne penzioneru, sačekala ga kazna od skoro 600 evra: Evo šta je "skrivio" tako papreno 19:30 BIZ 0
RADILI „ZA NIŠTA“ 47 godina staža, a 550 eura penzije, penzioneri zaključili „ne isplati se raditi“ 12:21
SAMO SE JAVIO NA TELEFON I OSTAO BEZ HILJADA I HILJADA EVRA Stariji građanin bio žrtva strašne prevare 16:05
ŠOK SAZNANJE ĐEDOVIĆA! Marko zanemeo kad je video snimke iz Elite: ''Anđela krije od svih da je Gastoz bio nasilan prema njoj'' (VIDEO) 21:03 Vip 0
"SVAKO KO IZGUBI...." Jelena Karleuša prvi put izašla u javnost i odgovorila na Duškove uvrede da plaća klince, evo šta mu je poručila 08:05 Vip 0
"DA SAM U TOM MOMENTU BILA MALO SLABIJA..." Ruža Rupić iskreno o bolnom periodu života (VIDEO) 18:20 Vip 0
DOBILA JE BATINE OD VLASNIKA KLUBA! Jasna Šćepanović o porodičnoj tragediji: ''Roditelji su preko noći ostarili'' 13:00 Vip 0
''U ZATVORU SU RADILI ZA MENE'' Sajfer o vremenu iz rešetaka - želi da dobije ćerku: ''Braniću joj neke stvari'' (VIDEO) 19:00 Vip 0
NEĆU U ROV S ĐAVOLOM I S ONIMA KOJI MRZE SRBIJU: Branko Babić U RINGU sasvim otvoreno o svemu 20:00 Vesti 0
Jovanović: Korišćenjem kvalifikovanog elektronskog potpisa u klaudu eUprave do efikasnije usluge u Banca Intesa (FOTO) 12:29 BIZ 0
"NE DAM ŽENI DA IDE SA DRUGOVIMA" Sajfer ponosno šokira stavovima, palo priznanje: ''Bio sam ženskaroš, ali sam muško pa...'' (VIDEO) 20:15 Vip 1
PLJUSKOVI SA GRMLJAVINOM I OLUJNI VETAR Ovi delovi Srbije na udaru, RHMZ izdao upozorenje, na snazi je meteoalarm! 07:02 Vesti 0
ŠEŠELJ OTKRIO KOGA JE PROGONIO U HAGU Nisam imao psihičke krize, ali jesu drugi sa mnom 06:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA SUBOTU, 28. JUN Lavu dramatično na poslu, Škorpija na korak do veze, Jarcu hronični problemi 05:00 Razonoda 0