MUŠKARAC PRETUČEN U BEOGRADU JE NAŠ POZNATI PEVAČ! Snimak razbesneo javnost u Srbiji, evo u kakvom je stanju! 19:53 Vip 0
POTRESNA ISPOVEST ZVEZDE GRANDA O OPAKOJ BOLESTI Mnogi su joj predviđali uspešnu karijeru, sve je morala da zaustavi i krene u borbu! 13:30 Vip 0
NEVIĐENI SKANDAL U ZVEZDAMA GRANDA! Pevačica optužila koleginicu da joj se porodica bavi vradžbinama, rekla javno ime i prezime! 15:51 Vip 0
TRUDNA POZNATA PEVAČICA! Predviđali su joj blistavu karijeru i pobedu u Zvezdama Granda, a njen skandal obeležio je takmičenje 12:42 Vip 0
NAPADNUTA ZVEZDA GRANDA! Nosila dres Hrvatske na Evropskom prvenstvu, njeni pobesneli, nastao totalni haos! 07:40 Vip 0
UDALA SE ZVEZDA GRANDA Snimila duet sa Kijom Kockar, prikupila milione pregleda, pa nestala iz javnosti, a sada se venčala za kolegu! 19:15 Vip 0
MOJA PRVA HEMIOTERAPIJA! Pevačica prvi put progovorila o svojoj borbi sa rakom: Za svaku ženu je najteže ostati bez kose! 06:00 Vip 0
VELIKE GAZDE TRGUJU SA PEVAČICAMA! Monika Ivkić otvoreno o trnovitom putu ka uspehu: Estrada je laž! 20:00 Vip 0
UČESNICA ELITE TVRDI DA JE BILA U ŠEMI SA ZVEZDOM GRANDA! Novi skandal drma estradu, mislila je da je kamere ne snimaju 11:07 Vip 0
ZVEZDA GRANDA DOBILA 2.000 EVRA ZA REFREN PESME Popularna pevačica zapevala narodnjak, a fanovi je okitili novčanicama 17:34 Vip 0
N.Denda "JA SAM PRVO ZAMORČE ZVEZDA GRANDA" Izjava pevačice šokirala naciju, otkrila sve o saradnji sa Saši Popovićem 19:00 Vip 0
N.Denda "BIO JE TO TRENUTAK SLABOSTI..." Isak Šabanović progovorio o psihičkim problemima, sa ovim nije mogao da se nosi 18:20 Vip 0
N.Denda "U KOLIMA IMAM DUŠEK, ĆEBE I JASTUKE" Milica Todorović otkrila pravo finansijsko stanje estradnjaka: Ljudi misle da smo milioneri 16:50 Vip 1
N.Denda PREDVIĐALI SU JOJ BLISTAVU KARIJERU, A ONA SE UDALA ZA TURČINA I NESTALA Pričalo se da je naša pevačica u braku sa milionerom, a istina je skroz drugačija 07:40 Vip 0
Alo/N.D. OVDE ŽIVI NAKON RAZVODA! Zavirite u Krstinjin stan, jedan detalj posvetila je pokojnoj majci (FOTO) 06:00 Vip 0
Alo/N.D. PROMENILA LIČNI OPIS! Šok izdanje Aleksandre Mladenović, pevačica više ne izgleda isto, ovo niko nije očekivao (FOTO) 11:40 Vip 0
Alo/N.D. ZAVIRITE U VOZNI PARK OD 837.000 EVRA! Saša Popović vlasnik je najskupljih automobila, a pogledajte kako besne mašine izgledaju (FOTO) 09:00 Vip 0
Alo/N.D. OBESIO SE ZBOG DUGOVA, TELO PRONAŠAO ROĐENI BRAT Pevač Zvezda Granda uzeo novac na kamatu od zelenaša, pa sebi presudio 11:15 Vip 0
Alo/N.D. U ČAST NATRADALOJ ZVEZDI GRANDA Slađa Alegro se popela na binu, a onda je uradila nešto neočekivano, šok na nastupu! 10:40 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
KONTRAOBAVEŠTAJCI I PENTAGON ALARMIRALI, AMERIKA NA NOGAMA: Rusi kuju pakleni plan, hoće ovde da nas udare! 23:35 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57