NASLEĐEN GEN MOŽE DA NAPRAVI PROBLEME, A POLA SRBA I SRPKINJA NI NE SUMNJA DA GA IMA Lekarka sve objasnila, savetuje da ovo uradite 21:56
SUPRUGA POZNATOG VODITELJA PLENI IZGLEDOM Pojavila se na televiziji, pa sve bacila u senku! 09:30 Vip 0
DOKTORKA OD PACIJENATA PRE PREGLEDA ZAHTEVA JEDNU STVAR Ljudi ostali u šoku:" Zar je dotle došlo?!" (FOTO) 15:00 Razonoda 0
JOVANA JOKSIMOVIĆ GODINAMA BOLUJE Voditeljka otkrila sve o svom problemu, doktorka šokirana: Moja bolest je neprimetna 18:11 Vip 0
TATJANA TVRDI DA SE VRATILA IZ MRTVIH POSLE 3 DANA! Bog me je usmrtio da mi pokaže raj i pakao, da svima prenesem njegovu poruku, i ovi ljudi odlaze u pakao!! 10:08 Vesti 0
ŠTA NARUŠAVA PSIHIČKO I FIZIČKO ZDRAVLJE? Doktorka koja ima 103 godine podelila KORISNE SAVETE (FOTO) 17:30 Razonoda 0
NEMOJTE SEBI DA DOPUSTITE OVO Doktorka otkrila za čim ljudi najviše žale pre nego što preminu (VIDEO) 12:00 Razonoda 0
MINERAL BEZ KOGA NE MOŽEMO Doktorka otkrila tri znaka na rukama koja ukazuju na nedostatak gvožđa 14:11
U STANU DOKTORKE (28) POLIICJA PRONAŠLA ISKORIŠĆENE ŠPRICEVE, DROGU, RECEPTE NA TUĐE IME Prepisivala lekove pacijentima kojima nisu potrebni, pa ih sama koristila 14:32 Vesti 0
ANA NIKOLIĆ PRIZNALA DA PRAVI PROBLEME PORODICI Jednu stvar joj nisu dopustili: Zato sam ovakva! 14:35 Vip 0
ONA JE NAJLEPŠA SRPSKA DOKTORKA Ima arapske krvi i stalno intrigira javnost, prava je bomba 16:52 Vesti 0
OTKAZ ZBOG 28 MINUTA Doktorka iz Nemačke otpuštena jer je ranije otišla sa posla, na klinici radila 23 godine 10:10 BIZ 0
ŠTA JESTI I PITI TOKOM VRELIH DANA Doktorka otkriva koja voda najbolje rashladi, a iznenadiće vas šta kaže za meso 11:10
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
POSLEDNJI NEDELJNI HOROSKOP U 2024. GODINI Pre nego što uđete u 2025. promenite jednu stvar, od 23. do 29. decembara je ključan pariod 17:29
BIO JE OGROMAN POTENCIJAL, PA ZAIGRAO U TREĆOJ LIGI Stanković u njemu video veliko pojačanje, odigrao osam mečeva u Zvezdi 16:31