''MUZLA SAM KRAVE SA PET GODINA, ČUVALA SVINJE'' Aleksandra Nikolić otvorila dušu o detinjstvu na selu kod bake i tetke: ''Majka je radila...'' 22:45 >> 07:19 Vip 0
ŠTRAJKOVAO JE GLAĐU U ZADRUZI! Dečak sa fotke se tuži sa Pinkom zbog ogromnih para, danas ipak poručuje: ''Nemam ružnu reč za njih'' 16:41 Vip 0
SAŠA MIRKOVIĆ OBJAVIO DIVNE VESTI Od jeseni se nastavlja snimanje ove serije, otkriveni svi detalji 12:00 Vip 0
DUŠICA SKLOPILA DOGOVOR SA PINKOM? Nakon posete staroj firmi ne skida osmeh s lica i sve vreme ponavlja ovo! 20:40 Vip 2
DUŠICA JAKOVLJEVIĆ UHVAĆENA U ZGRADI PINKA Nakon što je dobila otkaz na Hype, voditeljka se vratila na staro radno mesto! 20:00 Vip 1
OSKAR POPULARNOSTI ZA SAŠU MIRKOVIĆA! Gala slavlje na prestižnoj ceremoniji, Lukas pevač godine, Miroslav Ilić dobio nagradu za životno delo 09:00 Vip 0
JEDINI TIM KOJI JE OSVOJIO EVROVIZIJU Saša Mirković zadao udarac, pa podsetio šta znači puna Arena! 10:40 Vip 0
TOME SE BAŠ PREDAM! Džejla Ramović izdvojila Jelenu Karleušu, ovakav odgovor niko nije očekivao! 12:35 Vip 0
ANA ĆURČIĆ SE JAVNO ZAHVALILA OVOM MUŠKARCU Nakon haosa u emisiji i zastrašivanja poručila samo jedno! 14:37 Vip 0
SKANDAL! SUMNJIVI TIPOVI UPALI NA HYPE! Televizija podnosi krivične prijave protiv svih osoba sa snimka 15:14 Vip 0
ANA ĆURČIĆ SE OGLASILA POSLE OTKAZA ANĐELE ĐURIČIĆ NA HYPE-U Otkrila šta zna o prekidu saradnje: Svejedno mi je, svako sebi bira put 22:20 Vip 0
FILIP CAR JE SELJAČKI ĐILKOŠ, DEJAN JE KONJ, A ŠA JE MATORI PEDOFIL! Saška Karan nikad žešće o rijaliti učesnicima 14:00 Vip 0
ČESTITAO BOŽIĆNE PRAZNIKE NA NESVAKIDAŠNJI NAČIN Saša Mirković objavio fotografiju sa legendarnim pevačem, pa podelio sjajne rezultate! 14:19 Vip 0
DUŠICA VIŠE NEĆE BITI VODITELJKA Sada je sve jasno, oglasila se televizija na koju prelazi Jakovljevića 16:47 Vip 0
E.Biberović MILJANA KULIĆ NAPRAVILA HAOS U EMISIJI Priznala da će Bebica biti njena prošlost, on uleteo u studio i suočio se s njom, nastala drama! 18:18 Vip 0
Alo/A.J. ZADIVIO MNOGE Saša Mirković ovim potezom dokazao kako se odnosi prema zaposlenima u "Hype" televiziji, evo kakav tretman ima poznata voditeljka! 17:26 Vip 0
Alo/A.J. MIRKOVIĆ OBEĆAO NEVIĐENO Zbog velike potražnje u prodaju pušteno još karata za koncert Erosa Ramacotija! 18:42 Vip 0
Alo/E.B. SAŠA MIRKOVIĆ POKAZAO SVOJU HUMANU STRANU I ODUŠEVIO JAVNOST Čestitao i dan grada Sarajeva, a njegovo zvanično saopštenje su svi željno iščekivali! (FOTO) 20:09 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
Uživo UKRAJINA UDARILA DRONOVIMA, GORI NUKLEARNO SKLADIŠTE Veliki haos na 150 kilometara od granice 11:04 Vesti 0
TRI HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI OSTAJU PRIJATELJI SA BIVŠIMA Njihovo srce ima prostora za sve, veruju u mir i harmoniju.. 11:00 Razonoda 0