Pink/Alo/Đ.M. ISPLIVAO SNIMAK TAJNOG RAZGOVORA Gruja i Mima mislili da su bubice isključene, otkrili apsolutno sve, spominje se i kokain! 13:00 Vip 0
Alo/Đ.M. GRUJA JAVNO PRIZNAO KOLIKO JE VOLI DEJANA Bivši zadrugar raskinkao Dragojevića u programu uživo i otkrio njegov pakleni plan 09:10 Vip 1
Alo/Đ.M. NIJE VREDNA ŽRTVE Gruja u emisiji uživo ponizio ljubavnicu i priznao gorku istinu, a njena reakcija je začudila i voditeljku 07:51 Vip 2
Alo/Đ.M. PRVI PUT OČI U OČI! Nikola Grujić spreman da javno raskrinka svoju bivšu ljubavnicu Mimu nakon što je čuo stvari o njoj, a evo i kada 20:40 Vip 0
Alo/Đ.M. MUK I NEVERICA U ZADRUZI Mima momentalno uradila test za trudnoću, Milan javno pokazao rezultate, Gruja ne može da dođe sebi od šoka 07:25 Vip 0
Alo/Đ.M. BRUTALNO PONIŽAVA LJUBAVNICU Nikola Grujić uputio Mimi skandalozne uvrede, zadrugari ostali bez teksta šta joj je sve izgovorio 13:30 Vip 0
Alo/Đ.M. PREBLEDELA OD ŠOKA Zadrugarka saznala informacije iz spoljnog sveta, snimljen tajni razgovor, ovo nije smeo da joj prenese (VIDEO) 10:35 Vip 0
Alo/Đ.M. BRUKA Oženjeni Gruja zaboravio na kamere, pa ispričao kako je ucenio ljubavnicu da bude sa njim 14:15 Vip 1
Alo/Đ.M. VRAĆAM SE PORODICI Gruja definitivno šutnuo ljubavnicu i promenio krevet, ponizio je nikad gore i izgovorio gnusne stvari 12:25 Vip 0
Alo/Đ.M. NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI Mima u programu uživo obelodanila šta se to desilo sa Grujom u tuš kabini, zadrugari zanemeli kada je spomenula i pretnje 13:23 Vip 0
Alo/Đ.M. GRUJA RASKINUO SA LJUBAVNICOM Mima saznala da je zadrugar poljubio Anu, napravila haos u spavaćoj sobi i šutnula ga 08:10 Vip 2
Alo/Đ.M. ŽESTOKI SE*S GRUJE I MIME! Tresla se tuš kabina, prekinuo ih Dejan i doveo do ludila, zadrugar izbacio ljubavnicu iz kupatila (VIDEO +18) 07:17 Vip 0
Alo/Đ.M. NE ZANIMA GA DA LI DECA IMAJU DA MU JEDU Bivša zadrugarka ogorčena na Grujino ponašanje, oplela po njemu i njegovoj ljubavnici 22:30 Vip 0
Alo/Đ.M. GADIŠ NAM SE Preljubnik Gruja stavljen na stub srama, zadrugari nikad brutalniji, a nije pošteđena ni njegova ljubavnica 18:06 Vip 0
Alo/Đ.M. GURAO JOJ JE PRSTE DOLE, ZAKLEO MI SE! Isplivala najskandaloznija tajna Zadruge 5, rijaliti učesnik sve javno obelodanio 16:37 Vip 0
Alo/Đ.M. MIMA SE MUVALA SA DVOJICOM Dalila napravila haos, obelodanila šta je Grujina ljubavnica uradila, on doživeo pomračenje 11:24 Vip 0
Alo/J.J. DONETA JE ODLUKA Gruja zbog dece stavio tačku na odnos sa Mimom, ona jedva izustila ovo 14:55 Vip 0
Pink/Alo/J.J. SRAMOTA ME JE ŠTO SAM BIO SA NJOM Mimu raskrinkao bivši dečko Amar, evo istine o p*rno snimku na Snepčetu 19:27 Vip 0
Alo/J.J. UCENJUJE I PRETI! Gruja ščepao Mimu, ona jedva uspela da se iščupa iz njegovih ruku! 19:46 Vip 0
Alo/J.J. MIMA OBEĆANA BIVŠEM KOJI JE U ZATVORU! Maksialno raskrinkavanje Milane Šarac, Gruja je nazvao monstrumom! 19:15 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
JEDNI LAŽU, DRUGI MAŽU! Jedan Šolakov i Đilasov medij objavi laž da je neko priveden, drugi Šolakov medij u sekundi demantuje! (VIDEO) 13:53 Vesti 40