"DRAGAN ĐILAS JE KAO DOKTOR DŽEKIL I GOSPODIN HAJD" Jovanov razbucao opozicionara: Noću obuče farmerke i crnu jaknu... 14:02 Vesti 46
"ZAŠTO ĐILAS JOŠ NIJE UHAPŠEN?" Pogledajte snimak, Đilas fizički napada mlade ljude: Šta, šta je problem! (VIDEO) 07:31 Vesti 137
RATA NEĆE BITI JER GA SRBIJA NEĆE! Jovanov: Mi smo samo mrtvi prihvatljivi za opoziciju (VIDEO) 14:43 Vesti 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''ĐILAS SKROMAN I POŠTEN - KRAJ VICA'': Jovanov žustro odgovorio opoziciji: Deo slaže, deo izmisli, deo prećuti 11:13 Vesti 61
"ETO ČIME SE BAVE BEDNICI BEDNI" Jovanov: Kad se vrate sa "holideja" malo će da protestuju i maltretiraju narod 10:51 Vesti 55
OVO AMORALNO BIĆE NEKOM DRŽI LEKCIJE, DA TI SE ŽIVOT ZGADI OD OVAKVIH POJAVA! Jovanov odgovorio Mariniki na sramne izjave 11:06 Vesti 72
ZA OVA BIĆA JOŠ NIJE PRONAĐENA REČ U SRPSKOM JEZIKU: Jovanov novim napadima opozicije (FOTO) 13:38 Vesti 86
SEDNICA DS-A BEZ KVORUMA, SUKOBI UNUTAR STRANKE SE PRODUBLJUJU! Jovanov "potopio" opoziciju: Da isključim telefon, za svaki slučaj 20:03 Vesti 11
ŠAMAR KAKVOM SE NISU NADALI! Jovanov : Opozicija po svaku cenu želi da sakrije da su najekstremniji lažni ekolozi prodavali zemlju Rio Tintu! 11:44 Vesti 70
JOVANOV JEDNOM FOTOGRAFIJOM POSRAMIO OPOZICIJU! ''Ovo je, kažu, za njih bitka generacije i najvažnije pitanje u Srbiji'', tražili sednicu, pa se nisu ni pojavili! (FOTO) 10:43 Vesti 59
JOVANOV PORUČIO HEJTERIMA: Zakonski predlog opozicije kao da je prepisan iz Trećeg oka i Zone sumraka! 16:26 Vesti 44
JOVANOV RASKRINKAO OPOZICIJU Pajtić i poslanici DS 2006. stali uz vlast da bi promenili zakon u korist Rio Tinta 10:49 Vesti 15
''NJIH BAŠ BRIGA ZA DRŽAVU I NAROD'': Milenko Jovanov do srži ogoleo teatar apsurda u režiji opozicije 14:27 Vesti 29
Jovanov: Istina je da je bivša vlast imala jedan projekat – Đilasov Multikom vredan 619 miliona evra 16:07 Vesti 9
MI RADIMO ZA NAROD, A ONI SU RADILI ZA SEBE! Jovanov: Građani se dobro sećaju kako je bilo za vreme bivše vlasti 09:29 Vesti 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA NEDELJU, 22. DECEMBAR Lavu predstoje dani sreće, Devica rešava pitanje egzistencije, Blizancima problemi sa pritiskom 05:00 Razonoda 0
STRAŠNE BROJKE ANDREJA STOJAKOVIĆA Već je skrenuo pažnju na sebe, prosečno daje 20 poena po meču 22:22