DALI STE DETETU IME KOJE NIJE HRIŠĆANSKO? Pogledajte šta će se desiti kada budete poželeli da ga krstite 16:00
Gloria/Alo/N.D. MOGLA BIH TO DA RADIM SATIMA... Marija Egelja prvi put o majčinstvu, otkrila zbog čega je sinu dala ime Aleksa 18:08 Vip 0
Naj žena.rs UŽASNO SE STIDIM NJENOG IMENA Majka priznela da devojčicu doziva samo nadimkom, nikada nećete pogoditi kako se zove 22:30
HIPI RODITELJI SU SVOM SINU DALI 28 IMENA "Bila su to drugačija vremena, čak smo delili i partnere" 21:54
NAJPOPULARNIJE MUŠKO IME IMA SAMO TRI SLOVA Njegovo značenje je baš jako, zato ga roditelji sve češće biraju 13:24
Alo.rs/Yumama DAN NA KOJI STE ROĐENI OTKRIVA MNOGO O VAMA Srećna deca se rađaju nedeljom, a baksuzi utorkom 22:49 Žena 0
najžena.rs KO JE NA KRAJU GAD? KO JE NA KRAJU GAD? Muž je bebi hteo da da IME po svojoj majci, žena NIJE PRISTALA jer je ime za babe, zbog toga je usledila lavina komentara 11:37
alo.rs/informer/Lj.Č. Psiholozi otkrili: Ime deteta otkriva kakav karakter imaju roditelji 12:30 Razonoda 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37