OPASNI VIRUS HARA PO VRTIĆIMA U SRBIJI! Zbunjujući simptomi, posebno je opasan ako pređe na ODRASLE! 20:33 Vesti 0
ZAPOSLENIMA U VRTIĆIMA POVEĆANJE PLATE OD 12 ODSTO Oglasio se premijer, ovo se razmatra kao dodatna pomoć 18:55 BIZ 59
RODITELJI, JOŠ SUTRA JE ROK ZA ŽALBE! Izašle preliminarne rang liste beogradskih vrtića 11:56 Vesti 0
POJAVILE SE DEČJE GLISTE U VRTIĆIMA Ova zarazna bolest može da se proširi i na odrasle, a ovo su simptomi 09:07 Vesti 0
POČINJE UPIS U VRTIĆE Važne informacije za roditelje u Beogradu, evo kada izlazi rang lista 08:47 Vesti 0
POVEĆANE SUBVENCIJE ZA PRIVATNE VRTIĆE Evo koliko će se sada izdvajati za pomoć roditeljima 14:04 BIZ 0
VAŽNO ZA BEOGRAĐANE Subvencije povećane za 5.000 dinara, gradonačelnik Šapić saopštio sjajnu vest 14:10 Vesti 0
Dragana B.Jevđić KO NE DOBIJE VRTIĆ, UZIMA ODBIJENICU Konačne liste primljene dece biće objavljene 24. juna, a rok za žalbe ističe sutra 07:38 Vesti 0
D.B.Jevđić SVA MESTA POPUNJENA Završen konkurs za upis dece u državne vrtiće u Beogradu 11:01 Vesti 0
Alo/Mediji KORISTIO NALOGE SA IMENIMA MASOVNIH UBICA Maloletniku palo na pamet da napravi užas u blizini vrtića u Subotici 15:37 Hronika 0
Alo/Tanjug SVE SE RADI ELEKTRONSKI U Beogradu počinje prijavljivanje dece za upis u predškolske ustanove 08:44 Vesti 0
Alo.rs POČEO UPIS DECE U VRTIĆE Nije potrebna dokumentacija, ali postoje neke izmene u načinu prijave 09:56 Vesti 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA NEDELJU, 22. DECEMBAR Lavu predstoje dani sreće, Devica rešava pitanje egzistencije, Blizancima problemi sa pritiskom 05:00 Razonoda 0