MOĆNA MOLITVA SVETOM TRIFUNU Mnogi danas slave ovog svetitelja, obratite mu se za pomoć sledećim rečima 15:34
DANAS SLAVIMO SVETOG TRIFUNA Susreću se zima i proleće, po današnjem vremenu zna se kakva će cela godina biti 09:04
SUTRA PRESTAJE ZIMA Prema legendi Sveti Trifun imao je isceliteljske moći, a jedan običaj se ne preskače 15:31
ŠTA SLAVITE SUTRA, DAN ZALJUBLJENIH ILI SVETOG TRIFUNA? Pitanje čiji odgovor retko kad dobijemo, ali JEDNO je sigurno - Ako sutra padne sneg desiće se OVO 12:40 Vesti 0
SVEŠTENIK O DANU ZALJUBLJENIH "To je prevara sveta" - evo šta se ZAISTA slavi 14. februara 17:38 Vesti 0
"SVETI TRIFUN JE ZA SIROTINJU" Pitali smo Srbe šta danas slave, sveca ili Dan zaljubljenih, dobili smo neočekivane odgovore 16:54
SRBIJA DANAS OBELEŽAVA SVETOG TRIFUNA, ZAŠTITNIKA VINARA I LJUBAVI Obavezno ispoštujte ove običaje 06:00 Vesti 0
SSVETI TRIFUN NA SVOJ PRAZNIK U ZEMLJU POBODE UGARAK Ako sutra pada kiša, evo kakva će biti godina 15:37 Razonoda 0
SUTRA SLAVIMO SVETOG TRIFUNA Jednu stvar obavezno morate da uradite da bi vas pratila sreća 11:27 Razonoda 0
alo.rs/S.Ć. ŠTA SLAVITE 14. FEBRUARA Neki praznuje danas Svetog Trifuna, a neki Svetog Valentina , evo koji nam je bliži 13:08 Razonoda 0
Naj žena.rs "SVETI TRIFUN JE ZA SIROTINJU" Pitali smo Srbe šta danas slave, sveca ili Dan zaljubljenih, dobili smo neočekivane odgovore 08:08
ALO.RS/S.Ć. SUTRA SLAVIMO "DAN LJUBAVI I VINA" Ove običaje na Svetog Trifuna treba da ispoštujete, da bi godina bila berićetna 14:23 Razonoda 0
najžena.rs SVETI TRIFUN JE ZA SIROTINJU Pitali smo Srbe šta danas slave, sveca ili Dan zaljubljenih, dobili smo neočekivane odgovore 20:09
alo.rs/rts/Lj.Č. Praznik ljubavi: Danas je Sveti Trifun i Dan zaljubljenih, evo šta treba da znate 10:30 Razonoda 0
NEĆU U ROV S ĐAVOLOM I S ONIMA KOJI MRZE SRBIJU: Branko Babić U RINGU sasvim otvoreno o svemu 20:00 Vesti 0
Jovanović: Korišćenjem kvalifikovanog elektronskog potpisa u klaudu eUprave do efikasnije usluge u Banca Intesa (FOTO) 12:29 BIZ 0
"NE DAM ŽENI DA IDE SA DRUGOVIMA" Sajfer ponosno šokira stavovima, palo priznanje: ''Bio sam ženskaroš, ali sam muško pa...'' (VIDEO) 20:15 Vip 1
''KAJEM SE ŠTO SAM ODBILA ULOGU U IGRI SUDBINE'' Zorana Mićanović šokirala saznanjem, pa spomenula oca: ''Dve operacije kičme i infarkt'' 20:03 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
IMAMO DOKAZE O KRAĐI IZBORA U KOSJERIĆU Vučić: Videćete kako su dobili veliki broj glasova, i na kojim mestima 11:07 Vesti 37
DRAMA LOTO MILIONERA U početku je bilo kao u bajci, a onda je stiglo strašno otrežnjenje 11:21 Razonoda 0
MUŠKARCI ROĐENI U OVOM ZNAKU SU NAJBOLJI OČEVI Posvećeni su i privrženi deci, stvoreni su za očinstvo 11:53