Alo/Đ.M. BOLJE DA SAM PROMENIO VERU NEGO OSTAVIO ŽENU I DECU Dejan Dragojević sasuo zadrugaru sve u lice, on od srama nije znao šta da odgovori 16:39 Vip 0
Alo/J.J. DONETA JE ODLUKA Gruja zbog dece stavio tačku na odnos sa Mimom, ona jedva izustila ovo 14:55 Vip 0
Alo/J.J. ZABORAVIO OBEĆANJE, PA IPAK PRIŠAO MIMI Gruja se obratio Mimi u nadi da će se malo više zainteresovati za njega 13:07 Vip 0
Alo/J.J. NOVA SEANSA KOD CARA Gruja traži utehu, ne može da veruje da se Mima ne trudi ni malo da poboljšaju odnos 08:30 Vip 0
Pink/Alo/J.J. SRAMOTA ME JE ŠTO SAM BIO SA NJOM Mimu raskrinkao bivši dečko Amar, evo istine o p*rno snimku na Snepčetu 19:27 Vip 0
Alo/J.J. PROKOCKAO SAM DVA STANA U BEOGRADU Gruja otvorio dušu o prošlosti, propaloj karijeri i braku sa suprugom Ljiljom 19:10 Vip 0
Alo/J.J. KRAJ LJUBAVNE ROMANSE NA POMOLU Gruja i Mima ne mogu da nađu zajednički jezik, ona ga oduvala 15:23 Vip 0
Alo/J.J. TI NISI SLOBODNA, STALNO LAŽEŠ OVOG ČOVEKA Zola pobesneo i žestoko isprozivao Mimu, pa se u sve ubacio Gruja 16:53 Vip 0
Alo/J.J. OČITALA MU LEKICIJU ZA SVA VREMENA Aleks rekla sve u lice Gruji, pa navela Dalilu za najsamoživiju osobu 15:55 Vip 0
Alo/J.J. TRESE SE BELA KUĆA Mima i Gruja sve probleme rešavaju žestokom akcijom u punoj sobi (VIDEO) 22:54 Vip 1
Alo/J.J. MNOGO MI JE TEŠKO Gruja se trudi da objasni Mimi kako se oseća nakon njenog vaćarenja sa Zolom 20:40 Vip 0
Alo/J.J. ONA ZNA DA BUDE BAHATA I BEZOBRAZNA Gruja ocrnio svoju izabranicu, pa progovorio o aferi grudi 20:15 Vip 0
Alo/J.J. OZVANIČILI VEZU! Mima i Gruja priznali emocije, duboko veruju da će sada biti drugačije od prošlog puta! 12:07 Vip 0
Alo/J.J. UCENJUJE I PRETI! Gruja ščepao Mimu, ona jedva uspela da se iščupa iz njegovih ruku! 19:46 Vip 0
Alo/J.J. MIMA OBEĆANA BIVŠEM KOJI JE U ZATVORU! Maksialno raskrinkavanje Milane Šarac, Gruja je nazvao monstrumom! 19:15 Vip 0
Alo/J.J. ZALJUBIO SE U PRODAVAČICU EPRUVETA! Miki razvezao o zadrugarima, šokiran Grujinim ponašanjem, otkrio mnoge detalje i o drugim parovima! 13:08 Vip 0
Alo/J.J. SEVNULA GOLA ZADNJICA! Gruja i Mima u zanosu strasti, zadrugarka pokazala previše, pojavio se snimak! (VIDEO) 10:33 Vip 2
Pink/Alo/J.J. OVAKO JE NISAM VASPITAO! Otac Mime Šarac osudio svoju ćerku zbog ponašanja pred kamerama! 16:10 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
"GOVORE: BIĆE TO MONSTRUOZNA KATASTROFA ZA VAS!" Šta je stavljeno na kocku u sukobu u Ukrajini? 17:57 Vesti 0
POLICIJA GA JE LOCIRALA U SRBIJI Pogledajte jedini snimak Alije Balijagića u bekstvu (VIDEO) 20:23 Hronika 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 3. NOVEMBAR Blizance muči negativnost, Vage čeka ozbiljan posao sledeće nedelje 19:30