ŽENE JE NEŠTO PRETERANO I NE VOLE, A ONA IDEALNA ZA ZIMU Najtrendi frizura ovog decembra, pravi ludačku transformaciju i podmlađuje samo tako 18:34
SEKA NAPRAVILA BRUTALNU PROMENU Cela Srbija priča o njenim šiškama do pola čela, a tek da joj vidite čizme - LU-DI-LO! 13:10
STIL KOJI VOLE SRPKINJE Bela Hadid ne liči na sebe od kada je promenila frizuru, sitnica je napravila drastičnu razliku 14:05
OVA FRIZURA JE HIT JESENI Osvojila je najveće zvezde na svetu, a sada će i vas, elegancija bez mane 08:41
DEA ĐURĐEVIĆ DRASTIČNO PROMENILA IZGLED Ljudi u čudu zbog njene transformacije, ovakvu je nikada niste videli! 11:15 Vip 0
ŠIŠKE ĆE BITI VODEĆI TREND OVE GODINE Ove tri frizure su oduševile holivudske zvezde, morate da ih isprobate 18:21
ŠIŠKE SU VODEĆI TREND OVE SEZONE Evo šta morate da znate pre nego što se odlučite na ovaj radikalan bjuti potez 12:38
VUK KOSTIĆ PROMENIO LIČNI OPIS Glumac fura šiške i plavu kosu, "ni rođena majka ga ne bi prepoznala" 23:15 Vip 0
ŠIŠKE BEZ SKRAĆIVANJA KOSE SU MOGUĆE Uz ovaj jednostavan trik, na brz način do potpuno nove frizure 16:11
NOVA TRANSFORMACIJA KIM KARDAŠIJAN Treća promena frizure u roku od mesec dana, iznenadila promenom 17:57
Naj žena MEKDONALDS ŠIŠKE KAO GORUĆI TREND OVOG LETA Lake za stilizovanje, pristaju i dugoj i kratkoj kosi 17:35
Alo/A.J. OVO NISTE ZNALI Mnogi moćni muškarci su uzdisali za njom, važila je za atraktivnu, a evo šta Goca Božinovska na sebi nikada nije menjala 20:00 Vip 0
NajŽena.rs VRATILA SE JEDNA OD NAJPOPULARNIJIH FRIZURA: Svetske zvezde je obožavaju, najveći je trend ove jeseni 16:56
ALO.RS/S.Ć. NAPRAVITE TOP FRIZURU SAMO ČETKOM I FENOM Ovog leta se nose „Ariel“ šiške sa volumenom, koje se lako održavaju 16:13 Žena 0
objektiv/Alo.rs/J.M. OVAJ DETALJ ĆE PROMENITI VAŠ FIZIČKI IZGLED Kako da nosite šiške ako imate više od pedeset godina 18:30 Žena 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
TEROR GLASNE MANJINE SE NASTAVLJA Šačica pristalica opozicije blokira saobraćaj kod Skupštine (FOTO) 18:27 Vesti 0
POSLEDNJI NEDELJNI HOROSKOP U 2024. GODINI Pre nego što uđete u 2025. promenite jednu stvar, od 23. do 29. decembara je ključan pariod 17:29
BIO JE OGROMAN POTENCIJAL, PA ZAIGRAO U TREĆOJ LIGI Stanković u njemu video veliko pojačanje, odigrao osam mečeva u Zvezdi 16:31