"ZAVEDE ME I NESTADE" Sara Reljić priznala sve o dečku koji je osvojio njeno srce, a onda samo nestao 11:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
SLOBA RADANOVIĆ MI JE PISAO! Pevačica javno razotkrila kolegu, kontaktirala i s njegovom ženom, evo šta joj je rekla! 15:00 Vip 0
NEMAM KAPACITET KAO TEA TAIROVIĆ! Sara Reljić pokazala stan, pa prvi put priznala sve o biznisu koji joj donosi ogromnu lovu 21:00 Vip 0
POČINJE NOVA SEZONA EMISIJE ''KROZ KLJUČAONICU'' Sara Reljić pokazala stan, progovorila o ocu i porodičnom biznisu u Australiji 17:35 Vip 0
DEČAK I DEVOJČICA SA FOTKE SU BILI U ZADRUZI! On je u međuvremenu dobio dva sina, a nju je dečko prevario sa muškarcem 23:10 Vip 0
SAV BAKŠIŠ IDE MENADŽERIMA Pevačica raskrinkala sve, više neće da ćuti: Kroz ruke mi je prošlo 6.000 evra 10:11 Vip 0
PEVAČICU DEČKO PREVARIO SA MUŠKARCEM Javna je ličnost, ona ga sada potpuno raskrinkala: Slagao je i mene i naciju! 08:20 Vip 0
"LEŽI DEVOJKAMA U KRILU KAO NEKI PEDOFIL" Pevačica otkrila skandalozne detalje o Lepom Mići, nije birala reči! 09:20 Vip 0
SAKRIVALA SAM MODRICE NAKITOM! Naša pevačica nakon teške saobraćajke otkrila šok detalj od kojeg podilazi jeza: Zapalila sam sveću za žive! 17:30 Vip 0
NAŠOJ PEVAČICI ISPALE GRUDI USRED NASTUPA Pola sata pevala u tom izdanju, prišao joj gost, a onda nastao haos! 09:57 Vip 0
"TONI JE NABAVIO MOJ BROJ I PISAO, VIĐALI SMO SE" Pevačicu optužili da je kriva za rastanak, ona sve otkrila! 11:25 Vip 0
NAŠA PEVAČICA OPERISANA PO HITNOM POSTUPKU Saznala da boluje od opake bolesti, evo u kakvom je sada stanju! 08:55 Vip 0
SLOBA RADANOVIĆ MI JE PISAO! Pevačica javno razotkrila kolegu, kontaktirala i njegovu ženu, evo šta joj je rekla! 09:48 Vip 0
BAKŠIŠ NA NJENE PESME NE DOBIJAM! Žestoki udarci na račun Dare Bubamare, novi estradni rat na pomolu: Bolje da se ne bavi... 14:10 Vip 1
DALEKO JOJ LEPA KUĆA, AKO JE UOPŠTE IMA Naša pevačica imala žestok sukob sa koleginicom, a sada progovorila o svemu i otkrila razlog svađe 17:35 Vip 0
PRISUTNI U NEVERICI: Sari Reljić pred svima sevnula cica-maca, šok prizor obišao region! (FOTO) 12:45 Vip 0
DEČKO SARE RELJIĆ OBJAVIO NJENE INTIMNE FOTKE Pevačica u vrelom izdanju, a kadar otpozadi zapalio Internet (FOTO) 20:27 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
OVAJ ZNAK ĆE SE OBOGATITI 2025. GODINE Život će mu se promeniti iz korena, a evo šta čeka ostale znake 22:05
STRAŠNE BROJKE ANDREJA STOJAKOVIĆA Već je skrenuo pažnju na sebe, prosečno daje 20 poena po meču 22:22