VELIKO SLAVLJE U DOMU MELINE DŽINOVIĆ Sve se saznalo, evo šta se dešava na Azurnoj obali, ćerka hitno reagovala 09:40 Vip 0
"U GROB ĆE ME OTERATI, NE MOGU VIŠE" Đina Džinović ne može da zaustavi suze, javno progovorila o svemu! 14:25 Vip 0
HARISOVA BIVŠA KRIŠOM DOLETELA U BEOGRAD! Evo u čijem društvu je Melina uhvaćena, nije uspela da se sakrije! 11:20 Vip 0
MELINA DŽINOVIĆ KONAČNO ODLUČILA DA SE OGLASI! Tajno napustila Srbiju, a sada je otkrila šta se dešava u njenom životu! 20:06 Vip 0
"KOJA JE CENA OPERACIJE KOJU SI IMALA?" Đina Džinović šokirala priznanjem, spomenula i Melinu! 07:55 Vip 0
ĐINA DŽINOVIĆ DONELA ŠOKANTNU ODLUKU! Saopštila da uvodi veliku promenu u životu, ovo niko nije očekivao! 11:10 Vip 0
HARIS DŽINOVIĆ PROSLAVIO 73. ROĐENDAN Đina se nije pojavila na proslavi, pevač javno potkačio ćerku, otkrio šta se dešavalo u vili 08:00 Vip 1
ZA ĆERKU HARISA DŽINOVIĆA I OD PTICE MLEKO! Đina se baškari sa Melinom, pokazala šta im je sve na meniju 07:55 Vip 0
ZBOG OCA ME JE NAJVIŠE BLAM! Ćerka Harisa Džinovića otkrila sve javno, evo šta se dešavalo u njihovom domu 21:11 Vip 0
ĐINA DŽINOVIĆ NE PRESTAJE DA ŠOKIRA! Harisova ćerka spustila haljinu i zaprepastila naciju, ovo niko nije očekivao od nje! 15:00 Vip 0
SVE IM JE DRAŽE OD RODITELJA Melina Džinović žestoko o deci nakon burnog odnosa: Kan nije ekstravagantan kao Đina 22:00 Vip 0
ĐINA DŽINOVIĆ SE SNIMALA ISPOD TUŠA Vrele kadrove objavila javno, dodiruje se po telu, bujne grudi u prvom planu 16:30 Vip 0
NE MOŽEŠ OVOLIKO DA ME MALTRETIRAŠ! Đina Džinović šokirala, lice joj neprepoznatljivo: Mislim da me potajno ne voli 10:20 Vip 0
OTKRIVENO KO JE DEČKO ĐINE DŽINOVIĆ U pitanju sin je beogradskog biznismena, evo koliko je stariji od nje 17:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
"VELIKA BRITANIJA JE SADA DIREKTNO UKLJUČENA U RAT" Šok izjava ruskog ambasadora u Londonu 17:18 Vesti 0
HRVATI SE KRSTE I NE VERUJU Ovo je novi slogan Milanovića za predstojeće predsedničke izbore (FOTO) 15:32 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57