TRI RETKE RASE PASA KOJE SU ODLIČNE ZA PORODICU Na njih niko ne obraća pažnju, a ne možete da zamislite koliko vole ljude 21:28
PAS U ŠETNJI NAiŠAO NA NEVEROVATNO OTKRIĆE Nanjušio je predmet zbog koga se nekad išlo pravo u zatvor, gazda zanemeo od šoka! (FOTO) 19:30 Razonoda 0
REAKCIJA OVE BEBE JE NEŠTO NAJSLAĐE ŠTO ĆETE VIDETI DANAS Neodoljivi trenutak kada je prvi put ugledala psa rastopiće i najtvrđa srca! (VIDEO) 10:00 Razonoda 0
ONA JE SINOĆ UŠLA U ELITU! Gastoz grcao u suzama, kada ju je ugledao nije mogao da se sabere, šok za sve! 08:20 Vip 0
"UMREĆU BEZ DECE, MOJE DETE NE MOŽE DA SPAVA": Žena koja je sekirom UNAKAZILA PSA moli za milost (FOTO) 17:50 Vesti 0
PAS ZAGLAVIO NOGU U ROLETNI, PRESTRAVLJEN CVILEO OD BOLOVA Izgubio je snagu i pao, ali onda je naišla žena heroj! (VIDEO) 11:30 Razonoda 0
UZELA SEKIRU PA GA NEMILOSRDNO UDARALA GDE JE STIGLA! Uznemirujuć video iz Bijelog Polja! (VIDEO) 10:10 Vesti 0
UGINUO URAGAN, PAS KOJI JE SPASAO OBAMU Amerika u suzama nakon gubitka omiljenog čuvara Bele kuće (FOTO/VIDEO) 20:47 Vesti 0
OKRUTNOST PREMA ŽIVOTINJAMA NEMA GRANICE Dva šteneta ostavljena da umru, ali sudbina je imala drugačiji plan! (VIDEO) 17:30 Razonoda 0
RAZNEŽIĆETE SE I ISTOG TRENUTKA ĆE VAM KRENUTI SUZE Kada vidite kako se igraju dečak i pas, briznućete u plač 18:41
AKO ŽELITE KUĆNOG LJUBIMCA JEDAN PODATAK MORATE ZNATI Veterinar otkriva koje rase pasa imaju najkraći životni vek 12:34
DEVOJČICA NAPISALA PISMO SVOM PREMINULOM PSU Ono što je dobila zauvek joj je promenilo život! (FOTO) 17:15 Razonoda 0
"NUDIM 5.000 EVRA ONOME KO MI POMOGNE" Pevač na strašnim mukama, o ovom slučaju je brujao region! 07:00 Vip 0
OVO JE NAJDIRLJIVIJA FOTOGRAFIJA DANA Vatrogasci spasili psa koji je upao u ledeno jezero 13:09 Vesti 0
BEBA ISKORISTILA TRENUTAK NEPAŽNJE, PAS HEROJ SPREČIO TRAGEDIJU Napravio je neverovatan potez zbog koga su svi zanemeli! (VIDEO) 18:25 Razonoda 0
''KATARINA GRUJIĆ ZASLUŽUJE USPEH MILICE PAVLOVIĆ'' Kaća stojički podnela kritike naroda, otkrila sočne detalje života sa Gobeljom (VIDEO) 14:47 Vip 0
NASTRADALI OTAC I ĆERKA Prve slike jezivog požara u Lazarevcu, stan izgoreo do neprepoznatljivosti (FOTO/VIDEO) 11:48 Hronika 0
BRENA U ZAGREBU IZVELA PEVAČICU KOJU JE POPOVIĆ OBOŽAVAO Cela sala pevala čuveni hit, atmosferu dovela do usijanja (VIDEO) 07:35 Vip 0
''SAŠA JE HTEO DA MI UZME PESMU I DA JE LAZIĆU'' Olja Bajrami o danima kad je radila kao PLEJBOJ ZEČICA 20:00 Vip 0
ZABORAVITE TE IZRAZE "PRELAZNA VLADA"... TO JE ĐILASOVA VLADA! Brnabić: Prošli put kada su bili na vlasti ostavili su ljude bez hleba na stolu (VIDEO) 13:06 Vesti 10
POSLANICI SNS SANJA DŽAJIĆ I NIKOLA LAZIĆ “U RINGU”! Svi smo mi ista krv, nasilje nikada nije rešenje! 20:00 Vesti 0
KAD SE SKUVA, LIČI NA MESO Svet zapanjen lekovitom voćkom koja se na pijacama prodaje i do 22.000 dinara 12:36