"KAD POČNEM DA VIČEM, SVI MI PRIČAJU DA NISAM NORMALNA" Naša glumica šokirala: "Smeju mi se u lice...." 10:27 Vip 2
OVO JE DOM GLUMICE OLGE ODANOVIĆ! Pogled iz stana u kom živi sa Draganom Petrovićem Peletom i decom ostavlja bez daha 21:20 Vip 0
VAŠA GLAVA OSTAJE SA VAMA ZAUVEK Olga Odanović bez ustezanja otkrila šta misli o plastičnim operacijama! 07:00 Vip 0
''IMAM ZABRANU DA GOVORIM O NJOJ'' Dragan Petrović Pele o ćerki Lenki u medijima: ''Neće joj biti lako'' 11:55 Vip 0
NAŠA GLUMICA SE SLOMILA U EMISIJI! Ne može da zaustavi suze, voditeljka momentalno prišla 09:20 Vip 0
OLGA ODANOVIĆ ZAPLAKALA U EMISIJI UŽIVO Pomen na ovog muškarca glumicu je u potpunosti razorio 23:00 Vip 0
VAŠA GLAVA OSTAJE SA VAMA ZAUVEK Olga Odanović bez ustezanja otkrila šta misli o plastičnim operacijama! 06:00 Vip 0
Alo/E.B. OVA LEPOTICA JE ĆERKA OLGE I PELETA Glumac se zbog nje odlučio na šok korak, gledali smo je u popularnoj seriji! (FOTO) 16:57 Vip 1
Alo/E.B. OVAJ POLITIČAR JE SIN OLGE ODANOVIĆ I DRAGANA PETROVIĆA PELETA Jako je uticajan i cenjen, a jedna stvar iz prošlosti o njemu šokira! (FOTO) 07:45 Vip 0
Alo/B.S. BEZ DLAKE NA JEZIKU GLUMICA OPLELA PO DEVOJKAMA KOJE MENJAJU SVOJ IZGLED Olga Odanović je mišljenja da je prirodna lepota najbolja, silikoni ništa ne pomažu 21:40 Vip 0
Blic/Alo/E.B. OLGA ODANOVIĆ PRELOMILA I REŠILA DA PRIZNA ŠOK ISTINU Detalji koji će javnost ostaviti bez teksta, kraj je sa glumačkom karijerom?! 18:08 Vip 0
Alo/M.Č. BORBA ZA KULTURU Glumica Olga Odanović apeluje na gradske vlasti i seća se velikog kolege "Manda je život dao za Buhu" 08:00 Vip 0
Alo/A.J. SKRHANA Olga Odanović jeca na sav glas zbog ovog kolege, pa otkrila: "Život je dao za ovo" 19:08 Vip 0
Story/Alo/E.B. "BIO JE SUROV, NISAM IMALA DRUGOG IZBORA" Razarajuće obraćanje Olge Odanović, prekipelo joj, nije mogla više da izdrži 16:40 Vip 0
Story/Alo/E.B. OLGA ODANOVIĆ NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI O SVOM STANJU Konačno iznela pravu istinu, a evo šta priželjkuje! 17:25 Vip 0
Blic/Alo/N.S. PRVI PUT OGOLILA DUŠU Ovo su najintimniji detalji ljubavne romanse Olge Odanović i Peleta 21:30 Vip 0
Blic/Alo/N.S. BIO MI JE LEK ZA DUŠU Glumica Olga Odanović otkrila šok detalje braka sa Peletom 14:21 Razonoda 0
Alo/N.S. PARE SU NAS UBILE Olga Odanović nikad iskrenije o problemu, a evo šta joj je ostalo urezano u sećanju 07:17 Razonoda 1
Blic/Alo/K.G. U POZORIŠTU JE POSTALO DOSADNO, NEMA IZAZOVA Olga Odanović šokirala izjavom, pa otkrila šta treba da čuvamo 14:21 Razonoda 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
TEROR GLASNE MANJINE SE NASTAVLJA Šačica pristalica opozicije blokira saobraćaj kod Skupštine (FOTO) 18:27 Vesti 1
DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 23. DECEMBAR Nagli preokreti mogu narušiti mir jednom znaku, Ovnovi imaju važan zadatak 19:26
BIO JE OGROMAN POTENCIJAL, PA ZAIGRAO U TREĆOJ LIGI Stanković u njemu video veliko pojačanje, odigrao osam mečeva u Zvezdi 16:31