ANA BEKUTA U NIKAD VIĐENOM IZDANJU Stajling na proslavi Željka Joksimovića će vas iznenaditi! (FOTO/VIDEO) 23:20 Vip 0
KRISTALI OKO VRATA I TORBA OD 50.000 EVRA! Ceca zasijala na crvenom tepihu, pa otkrila planove za Novu godinu! 23:05 Vip 0
"DA LI IZGLEDAM KAO NEKO KO SE SVAĐA SA TAKVIMA?" Goca Tržan na spektakularnoj proslavi Željka Joksimovića šokirala! 22:55 Vip 0
ĆERKA ŽELJKA JOKSIMOVIĆA NE SKIDA OSMEH S LICA! Mina cela u šljokicama stigla na gala proslavu (VIDEO) 22:31 Vip 0
SVE OČI UPRTE U NJIH! Aco Pejović sa suprugom u centru pažnje na proslavi Željka Joksimovića 22:15 Vip 0
SVI GLEDAJU U JOVANU JOKSIMOVIĆ! Crna haljina do poda i golo rame, voditeljka blista na crvenom tepihu (VIDEO) 21:52 Vip 0
"SVE SU MI UZELI, OSTALA JE SAMO MOJA SLIKA GDE PLAČEM…" Željko Joksimović o teškim počecima (VIDEO) 21:27 Vip 0
SVE OČI UPRTE U JOVANU I ŽELJKA JOKSIMOVIĆA! Voditeljka od glave do pete u šljokicama, a pevač... (FOTO) 10:20 Vip 0
MAJKA ŽELJKA JOKSIMOVIĆA NIJE PRISUSTVOVALA CRKVENOM VENČANJU SINA Evo zbog čega se nije pojavila: "Ne mogu da verujem da mi se ovo dešava" 23:00 Vip 0
"TO NIJE MOGLA DA MI OPROSTI" Majka Željka Joksimovića otkrila detalje sukoba sa Jovanom, od tada više ništa nije isto! 06:15 Vip 0
JOKSIMOVIĆI KARLEUŠI PRUŽILI PODRŠKU O potezu Jovane i Željka će se pričati, pevačica otkrila sve detalje! 17:30 Vip 0
TRAJU VIŠE OD 16 GODINA Željko Joksimovic otkriva detalje o braku sa Jovanom, za ovo se nije znalo! 06:30 Vip 0
KRENULA JE OČEVIM STOPAMA! Devojčica sa fotke je ćerka moćnika iz Srbije koji vodi unosan biznis, njena maćeha vodi jutarnji program 07:59 Vip 0
ŽELJKO JOKSIMOVIĆ STIGAO NA SAHRANU MIODRAGA KOSTIĆA U ruci drži jedan detalj, tuga! (FOTO) 14:08 Vip 0
ZAJEDNO SMO DONELI ODLUKU DA SE RAZIĐEMO Sve o rastanku Jovane i Željka, Joksimović potvrdio vesti o krahu ljubavi! 11:20 Vip 1
POZNATI POHRLILI NA PREMIJERU PREDSTAVE! Joksimovići blistaju, sve oči uprte u Prijovićku i Filipa Živojinovića! (FOTO) 09:20 Vip 0
ĆERKA ŽELJKA JOKSIMOVIĆA SVE OBELODANILA! Progovorila o šokantnim detaljima za koje javnost nije znala 07:00 Vip 0
''NIJE TI ONA KOMAD NAMEŠTAJA, NITI DEO OČEVINE'' Objava Vesne Joksimović ponovo diže prašinu na mrežama: ''Kad si govedo...'' 20:30 Vip 0
PRVA ISPOVEST ĆERKE ŽELJKA JOKSIMOVIĆA! Ne želi više da ćuti, raskrinkala oca i otkrila kroz šta je prošla zbog njega! 22:21 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA NEDELJU, 22. DECEMBAR Lavu predstoje dani sreće, Devica rešava pitanje egzistencije, Blizancima problemi sa pritiskom 05:00 Razonoda 0