"ANICA NIJE GLUMICA" Poznata dama žestoko udarila na 39 godina mlađu devojku Lazara Ristovskog! 17:50 Vip 0
DEVOJKA LAZARA RISTOVSKOG SE NE ZAUSTAVLJA! Mnogi su mislili da je u njihovom odnosu sve idealno: "Uradio je to..." 17:13 Vip 0
DOŽIVELA SAM NASILJE, POTRAŽILA SAM POMOĆ Anica Lazić prvi put otvoreno o vezi sa Ristovskim, javno otkrila kroz šta je prošla! 11:25 Vip 0
KONAČNO ZASIJAO PRSTEN NA RUCI ANICE LAZIĆ! Komentari samo pljušte, devojka Lazara Ristovskog ne može da sakrije sreću 10:15 Vip 2
POSLEDNJI APLAUZ DRAGA RADO... Lazar Ristovski ne može da sakrije tugu zbog smrti Radmile Živković 15:06 Vip 0
HVALA TI, LJUBAVI MOJA! Lazara Ristovskog preplavile emocije zbog 39 godina mlađe devojke, Anica odmah reagovala 10:00 Vip 2
"RAZLIKA U GODINAMA SE PRIMETI KADA..." Anica Lazić progovorila o vezi sa 39 godina starijim Lazarom Ristovskim 21:50 Vip 0
OVO JE LUKSUZNA VILA RISTOVSKOG U CRNOJ GORI Glumac tu boravi sa Anicom, a zadesio ih je ogroman problem, evo o čemu je reč! 09:00 Vip 0
RAZIŠLI SMO SE I NE BIH DA SE RAZVLAČIM PO ŠTAMPI Anica uputila drske reči Lazaru Ristovskom, a ovako je glumac govorio 07:45 Vip 0
RAZGOLITILA SE 39 GODINA MLADA DEVOJKA RISTOVSKOG Anica fotkama u bikiniju usijala mreže, komentari se samo nižu 13:21 Vip 0
IZBACIO ME JE! Danica Ristovski o skandalu sa Lazarom, evo šta se desilo kada je smuvao 39 godina mlađu devojku 21:10 Vip 0
PRONAĐI ŽIVOTINJU NA SLICI Lazar Ristovski (71) ne prestaje da šokira, evo u kakvom izdanju se sada slikao 17:40 Vip 0
GLUMICA OBJAVILA INTIMAN SNIMAK LAZARA RISTOVSKOG (71) Žestoko udarila na kolegu: Au, šta je ovo?! 18:20 Vip 0
OVO NE RAZUMEJU ONI KOJI NISU ISKUSILI PRAVU LJUBAV Anica Lazić pokazala poruke koje dobija, evo kako se priča o njenoj vezi sa Ristovskim 10:32 Vip 0
TO NIJE PRAVA LJUBAV Komšije Lazara Ristovskog progovorile o glumcu i njegovoj 39 godina mlađoj devojci 08:00 Vip 0
SKINUO SE LAZAR RISTOVSKI (71) Njegova 39 godina mlađa devojka ga snimala iz svih uglova, ljudi u šoku 13:20 Vip 0
"NAŠE PRIJATELJSTVO TREBA OSTAVITI TAMO GDE MU JE I MESTO" Lazar Ristovski odgovorio Bajiću, ovo su svi čekali! 19:00 Vip 0
"ODBIO ME JE, A ONDA ME MOLIO DA MU NAPIŠEM ULOGU" Isplivali detalji odnosa Radoša Bajića i Lazara Ristovskog 19:50 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
MISTERIOZNI KRUGOVI KOD VRŠCA Vide se iz satelita, ljudi ne znaju o čemu se radi (FOTO) 07:32 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 17. NOVEMBAR Device moraju da donesu važnu odluku, Ribe da obrate pažnju na zdravlje 19:35