BEBICA TUŽEN ZBOG NASILJA Ni ne sluti šta mu se sprema napolju: On je manipulator i psihopata! 19:42 Vip 0
NA KORAK DO DISKVALIFIKACIJE Obezbeđenje prati u stopu učesnicu Elite, karambol u Beloj kući! 21:15 Vip 0
VIŠE NI OBEZBEĐENJE NE MOŽE DA SPREČI HAOS! Jezive scene u Eliti, kraj ovim stvarima se ne nazire! (VIDEO) 17:17 Vip 0
NEVIĐENI KARAMBOL U ELITI Obezbeđenje hitno uletelo na imanje, nakon uvreda usledio okršaj! 08:40 Vip 0
BACIO OKO NA DRUGU! Bebica iako ima devojku Teodoru, opčinjen je zadrugarkom - evo šta mu se kod nje najviše dopada 23:50 Vip 0
"LJIGAVI SMRADE, DECU NE VIĐAŠ, PRODAO SI OBRAZ!" Strašne uvrede na račun Bebice, njeno oglašavanje niko nije očekivao! 18:30 Vip 0
SKANDAL U EMISIJI UŽIVO Učesnik Elite otkrio sve o pretnjama, Matora skočila kao oparena, nastala prava pometnja 07:40 Vip 0
MOŽDA SU TI MAJKU VEĆ SAHRANILI, A TI NI NE ZNAŠ! Bebica izgovorio strašne kletve Miljani Kulić, ovako nešto u rijalitiju se ne pamti! 08:00 Vip 0
MILJANA IDE NA SUD, PA U LUDNICU? Javno obelodanjene informacije, učesnici Elite zanemeli! 12:20 Vip 0
PREKINUT PROGRAM NA PINKU Haos u emisiji, zbog tužbe i krivične prijave zaustavljeno sve! 15:10 Vip 0
OD NJEGOVOG POGLEDA PODILAZI JEZA! Bebica ne prestaje da progoni Teodoru, a ovo su svi primetili! 13:12 Vip 0
TEODORA I BEBICA POBEGLI IZ ELITE KROZ PROZOR Obezbeđenje hitno reagovalo, nastao haos na imanju! 08:39 Vip 0
OVO JE BIZARNO, NEURAČUNLJIVA JE! Miljana celo jutro radila ovo, Bebica i Teodora pretrnuli od straha, obezbeđenje doletelo! 11:34 Vip 0
OVO NISTE MOGLI DA VIDITE U PROGRAMU! Otkriveno šta učesnik Elite radi u kupatilu, javnost zgrožena! 10:45 Vip 0
MILJANA KULIĆ NASRNULA NA BEBICU Jedva uspeli da je obuzdaju, Kulićeva napravila karambol! 15:20 Vip 0
MILJANA KRVNIČKI UDARA BEBICU Svi na nogama, obezbeđenje momentalno uletelo u Belu kuću, lome i stvari! 14:20 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA NEDELJU, 22. DECEMBAR Lavu predstoje dani sreće, Devica rešava pitanje egzistencije, Blizancima problemi sa pritiskom 05:00 Razonoda 0