BIO OŽENJEN KAD JE SREO Svi su gledali u Roberta De Nira (80) i njegovu 35 godina mlađu ženu s kojom ima bebu 13:58
TRAMP I DE NIRO ŽESTOKO JEDAN O DRUGOM Razmenili uvrede, uputili pogrdne i opasne reči (VIDEO) 11:45 Vesti 0
Robert de Niro (80) raznežio sve fotografijom svoje desetomesečne ćerke: "Unuci su oduševljeni, ona im je tetka" 16:14
OSUĐEN ROBERT DE NIRO! Slavni glumac mora da plati ogromne svote novca bivšoj asistentkinji, pričao joj ove užase! 14:37 Vip 0
"DOBRO, DVAPUT SAM JOJ REKAO DA ME POČEŠKA!" Robert De Niro izgubio živce zbog bivše asistentkinje, orila se sudnica na Menhetnu 15:41
Ermin Biberović EVO OD ČEGA JE ZAPRAVO UMRO DE NIROV UNUK! Jezivi detalji lede krv u žilama 23:14 Vip 0
Slobodanka Ćorić PREKINUO ĆUTANJE I PODOLIO TUGU SA SVETOM: Robert de Niro progovorio o smrti unuka 10:35
Nina Denda SVE UKAZUJE NA TO DA SE PREDOZIRAO Isplivali jezivi detalji istrage, policija našla beživotno telo unuka Roberta De Nira u ovom izdanju 09:20 Vip 0
NAKON ŠRO JE POSTAO OTAC, ROBERTU DE NIRU JE PREMINUO UNUK Leonardo (19) je krenuo dedinim stopama, evo u kojim filmovima je sve glumio 18:35
Amina Jusović MRAČNA PROŠLOST ROBERTA DE NIRA Za ime slavnog glumca vezuju se razne priče: Površni čovek koji je koristio žene! 13:14 Vip 0
N.Denda OVO JE ŽENA SA KOJOM JE ROBERT DE NIRO DOBIO DETE Svi su je optuživali da je kriva za krah glumčevog braka! (FOTO) 14:40 Vip 0
Alo/N.Denda DOBIO DETE U 79. GODINI, A SADA JE OTKRIO POL Robert De Niro objavio fotografiju bebe i otkrio: Planirali smo trudnoću 19:50 Vip 0
Tanjug/Alo! NESVAKIDAŠNJA PREDBOŽIĆNA KRAĐA U Njujorku uhapšena žena zbog provale u stan holivudskog glumca - neverovatno šta je pokušala da ukrade! 19:32 Vesti 0
Alo Kristijan Bejl, Margo Robi i Robert De Niro večeras u istorijskoj drami "Amsterdam" 12:49 Razonoda 0
najžena.rs NAŠAO SE NA SPISKU GOSTIJU LANCA PROSTITUCIJE: Buran život De Nira, doneo mu je šestoro dece sa tri žene 11:15
Blic/Alo/D.S. ROBERT DE NIRO ĆERKI DAO SRPSKO IME Holivudski glumac nazvao je ćerku po reci, a evo kako je došao na tu ideju! 20:29 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
EVO KAD STIŽE SNEG U NIŽIM PREDELIMA Temperature već pale na -5, evo kad kreće prava zima 07:00 Vesti 0
"UBIĆU VAS KADA IZAĐEM IZ ZATVORA" Alija je ovo rekao Madžgaljima pre osam godina, a sada je to i uradio 06:00 Hronika 0
HOROSKOP ZA UTORAK, 5. NOVEMBAR Ovan će napredovati na poslu, Blizanci će se zaljubiti, Strelcu osetljivo grlo 05:00 Razonoda 0
MONSTRUOZNI JOKIĆ Spektakularno zakucavanje srpskog centra, jednom rukom "iskrivio" obruč (VIDEO) 07:06