OTEO SINA IZ VRTIĆA, STAVIO GA NA PREDNJE SEDIŠTE AUTA I ZAKUCAO SE U KAMION Tragedija kod Vršca, plače cela Srbija 06:00 Hronika 1
POGINULO 35-ORO DECE NA BOŽIĆNOM SAJMU Stravična nesreća nastala zbog ogromne gužve, HOROR u Nigeriji 18:30 Vesti 0
HOROR TRAGEDIJA NA HAVAJIMA Avion udario u zgradu, stravičan snimak sa lica mesta (VIDEO) 08:00 Razonoda 0
MILJANE, KO ĆE SAD DA PODIŽE DETE KAD TEBE NEMA? Poznanici se opraštaju od muškarca koji je stradao u teškom udesu u Rakovici 06:00 Hronika 0
JEZIVA ISPOVEST MLADIĆA (19) KOJI JE UBIO PRIJATELJE: Sećam se da sam koristio azot-oksid, ali se ne sećam nesreće (VIDEO) 19:24 Vesti 0
OTAC POGINUO NA MESTU, LEKARI SE BORE ZA ŽIVOT SUPRUGE I ĆERKICE (4)! Stravičan sudar kombija i voza u Rakovici, očevici bili užasnuti prizorom 06:00 Hronika 0
UPUCAO SE U GLAVU PIŠTOLJEM ZA SVINJE PRED DRUŠTVOM Pokušaj samoubistva ili nesrećni slučaj? 06:00 Hronika 0
OVO JE OTAC KOJI JE POGINUO U RAKOVICI Zakucao se kombijem u voz, njegovoj ćerkici (4) se bore za život 17:15 Hronika 0
ZAROBLJENA 580 METARA POD ZEMLJOM Speleološkinja ponovo u životnoj opasnosti, društvene mreže besne zbog njenog ponašanja! (VIDEO) 17:00 Razonoda 0
LUTRIJA DONELA NESREĆU Loto dobitnica poginula, pobeda je donela sreću, ali je udes uduzeo život 09:45 Razonoda 0
"TEŽAK ŽIVOT JE VODIO KAO DETE I TINEJDŽER" Prijatelji o mladiću koji je izgoreo za volanom kod Kikinde 06:00 Hronika 0
TELA MLADIĆA I DEVOJKE PRONAĐENA DRŽEĆI SE ZA RUKE Kolima sleteli s puta direktno u reku, nije im bilo spasa 06:00 Hronika 0
MAJKA VIKALA "GDE MI JE DETE", A DEVOJČICA PREMINULA PRIKLJEŠTENA ISPOD AUTOMOBILA Stravična nesreća u Melencima, porodica neutešna 06:00 Hronika 0
"SAMO TATA DA VAS ISPRATI, PA ĆE I ON SA VAMA" Reči oca kojem su oba deteta poginula u sudaru kidaju dušu 06:00 Hronika 0
"PUTUJ, NAŠA PRINCEZO, SREŠĆEMO SE MI OPET" Prijatelji se opraštaju od Violete nastradale u nesreći na obilaznici 06:00 Hronika 0
KLINAC (17) KOLIMA UBIO UČENICU (15), PA PREKO NJE PREŠAO KOMBI ČIJI JE VOZAČ POBEGAO Užas u Novom Pazaru! 06:00 Hronika 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
REKLA SAM SNAJI DA MI NE DOVODI UNUKE NA PROSLAVU MOJE GODIŠNJICE BRAKA Toliko ju je to razbesnelo, da mi je priredila pakao od života 17:31