OGLASIO SE VERENIK BRANKE LAZIĆ Nakon vesti o trudnoći usledio novi skandal: Bio sam na moru sa ženom 15:55 Vip 0
SANDRA AFRIKA OTIŠLA KOD OŽENJENOG KOŠARKAŠA Otkriveno o kome je reč, saznali se svi detalji 22:37 Vip 0
TANJA SAVIĆ BILA U VEZI SA OŽENJENIM PEVAČEM Njegova žena saznala za aferu, izbio potpuni haos: Pretila mi je razvodom 13:00 Vip 0
ODBACIĆE VAS KAO KRPU Devojka surovo iskreno upozorila žene kakav pakao ih čeka kad se smuvaju sa oženjenim 13:48
Alo/A.J. RASTURILA MU BRAK? Isplivala šokantna istina o pevačici, dečko Zorice Marković je oženjen i ima dvoje dece! 16:52 Vip 0
Story/Alo/A.J. OVO JE OŽENJENI DEČKO IRINE VUKOTIĆ I SVI GA ZNATE Voditeljka pre nekoliko meseci uplovila u vezu sa njim, a sada isplivali dokazi! 21:53 Vip 0
Alo/A.J. SKANDALOZNO Milena Ćeranić priznala vezu sa zauzetim muškarcem, pa šokirala izjavom: Ne znam odakle ta osuđivanja! 23:00 Vip 0
Rina ČUVENI SRPSKI NEŽENJA NAŠAO SRODNU DUŠU Milan iz sela kod Gornjeg Milanovca je sada oženjen čovek (FOTO) 16:40 Vesti 0
Alo/A.M. OŽENJENI EMIL NA KORAK DO PREVARE!? Zadrugar priznao da je ljubomoran na cimere, a tek kad vidite Majinu reakciju 12:22 Vip 0
Alo/A.M. PREPOZNAJETE LI PEVAČICU SA FOTOGRAFIJE? O njenoj aferi i skandalu brujao je region, a evo kako sada izgleda 14:51 Vip 1
Blic/Alo/Đ.M. PRIZNALE SU AFERU I NE STIDE SE Ove poznate pevačice su bile ljubavnice, javno su progovorile o tome i izazvale veliku buru u javnosti 17:33 Vip 0
Alo/J.J. ZALJUBIO SE DOK JE BIO OŽENJEN Žarka Lauševića ništa nije sprečilo da bude sa ovom lepoticom, iako su im se putevi razilazili 23:00 Razonoda 0
Svet/Alo/A.J. MLADEN OTVORENO O PROSTITUCIJI A evo šta je rekao o Ružici i njenom braku sa milionerom 19:00 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA NEDELJU, 22. DECEMBAR Lavu predstoje dani sreće, Devica rešava pitanje egzistencije, Blizancima problemi sa pritiskom 05:00 Razonoda 0