IMALA JE 108 KG, UTAPALA SE U ALKOHOLU, A SADA JE OBJAVILA ZABRINJAVAJUĆI VIDEO Evo zašto su se zbog ovog snimka sada svi uznemirili 15:11
NJEN BIVŠI SE SADA SAKRIO U MIŠJU RUPU Pevačica izbacila novu pesmu, pa nikada brutalnije oplela po nevernom mužu 13:55
NAKON RAZVODA REŠILA JE DA PROMENI ŽIVOT IZ KORENA Slavna pevačica donela odluku zbog koje joj sada sve kolege "skidaju kapu" 10:42
IMALA JE 117 KG I "DAVILA" SE U ALKOHOLU Sada je smršala i promenila svoj izgled do neprepoznatljivosti 19:41
LJUBAVI JE DOŠAO KRAJ Džesika Simpson se razvodi od muža nakon 10 godina braka, javnosti poručila samo jedno 11:55
ZA NJU KAŽU DA JE PRAVA DVOJNICA IVANKE TRAMP Niko nije mogao ni da pretpostavi ko je u pitanju, njena transformacija je šokirala sve 13:59
RAZVODI SE POZNATA GLUMICA NAKON 10 GODINA BRAKA! Detalje su pokušali da sakriju od javnosti, ali jedan detalj svi su uočili 10:40 Vip 0
IMALA JE 108 KG I UTAPALA SE U ALKOHOLU Sada je skinula 45 kg i danas ovu slavnu pevačicu niko ne prepoznaje 08:13
"NAPRAVILA SE NA RIBU", PREPOLOVILA SE Poznata pevačica otkrila kako je za 6 meseci smršala 50 kilograma 16:11
DELUJU KAO DA UMIRU OD GLADI Slavne ličnosti koriste ovaj lek za mršavljenje, a stručnjaci su otkrili njegove štetne strane 18:44
NIKAD NIJE BILA ZGODNIJA Ostavila alkohol i smršala 50 kg, a najnovije fotke Džesike Simpson oduševile fanove 15:11
"OVA OSOBA JE NEPREPOZNATLJIVA VERZIJA MENE" Džesika Simpson podelila sliku iz perioda borbe sa zavisnošću 14:35
Alo/A.M. NIŠTA PRE BRAKA Ovo su poznate ličnosti koje nisu imale odnose do prve bračne noći, a on je najveći šok 21:32 Vip 0
NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA Poznata pevačica smršala 45 kilograma, dugo se borila sa zavisnošću i danas je prava bomba 12:04
Naj žena.rs "OVAKO SAM SMRŠALA 45 KILOGRAMA" Poznata pevačica otkrila dugo skrivanu tajnu, tvrdi da je ovo najzdraviji plan ishrane za resetovanje tela 09:38
Alo/J.M. SLAVNA PEVAČICA IZGLEDA JEZIVO! Alkohol je doveo do same ivice, sada je kao pokretni leš! 23:30 Vip 0
Alo.rs/D. I. ALKOHOLIZAM JU JE UNAKAZIO Jedna od najlepših pevačica na svetu pre četiri godine je izgledala neprepoznatljivo! 18:37 Vip 0
Alo/Đ.M. IZDEFORMISALA SE! Poznata pevačica imala je 110 kilograma, smršala je, a njena najnovija fotografija šokirala je ceo svet! (FOTO) 20:30 Vip 0
U NAJTEŽIM TRENUCIMA OKRENEM SE VERI Olja Karleuša o običajima i tradiciji, poslala važnu poruku za Vaskrs! (VIDEO) 10:00 Vip 0
REKTOR JE OŠTETIO SRBIJU ZA 35 MILIONA, TO MU NIJE JEDINI GREH Valentina Arsić Arsenijević, profesor na Medicinskom fakultetu, "U RINGU" 20:00 Vesti 12
SNOVI MALOG DEČAKA KOJI SU POSTALI JAVA Andrija Maksimović za sport.alo o klubu u kom želi da nastavi karijeru, "peckanju" sa Jamalom, imenu po kom bi da ga pamte i jednoj neostvarenoj želji 07:30
VASKRŠNJA IDILA SLAĐANE TOMAŠEVIĆ: ''Dok sam bila mlađa, varala sam u kucanju jajima, sad već prihvatam poraz'' (VIDEO) 21:00 Vip 0
"VERA MI DAJE MIR U TEŠKIM VREMENIMA" Uroš Živković za Alo! o porodičnim tajnama, negovanju običaja i Uskrsu u svom domu: "Sina ću učiti da bude pošten" 18:00 Vip 0
TUŽNO PRIZNANJE VODITELJKE PINKA! Bojana Lazić nikad iskrenija: ''Za Vaskrs sam često bila sama, tad sam shvatila da je porodica sve'' 12:00 Vip 0
USKRS U DOMU JELENE KOSTOV: "Da suprug sedi kod kuće sa decom za praznik, a ja da pevam? To nikako!" 15:00 Vip 0
OVO JE BRANKA (39) UBIJENA U NOVOM SADU, NA TELU JE IMALA VIŠE UBODA Policija njenog partnera (59) UHAPSILA na mestu zločina 09:44 Hronika 0
PAKLENI PRIZORI IZ RUSIJE, OVO LIČI NA "PEČURKU"! Novi detalji eksplozije zbog koje je hitno proglašeno vanredno stanje! (VIDEO) 07:29 Vesti 0