PRESLUŠAVAM GLASOVNE PORUKE, TVOJ PRELEPI GLAS... Naša glumica neutešna zbog smrti Bojane Janković, oprostila se uz dirljivu poruku 10:40 Vip 0
OD TOG ČOVEKA NIŠTA NISAM TRAŽILA! Glumica je godinama krila ko je otac njene ćerke, na kraju se sve saznalo! 09:25 Vip 0
TEODORA ZAPEVALA TOKOM PRVOG PLESA Posebne stihove posvetila suprugu, pa se presvukla usred venčanja! 08:41 Vip 0
FALIO MI JE OTAC! Miroslav Lazanski nije priznao Teodoru Bjelicu, ovaj čovek ju je izveo pred matičara 08:24 Vip 0
KO JE MUŽ TEODORE BJELICE? Glumica vešto krila vezu sa njim, sada se saznalo sve o njemu! 08:00 Vip 0
UDALA SE TEODORA BJELICA! Mladoženju krila od svih, pojavile se i fotografije sa venčanja! 07:30 Vip 0
LEPA GLUMICA NAKON KEBINOG SINA LJUBI NJEGA Otkrila sve o misterioznom dečku, pa progovorila o potomstvu 16:45 Vip 1
NAŠA GLUMICA NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI O SEVERINI I IGORU KOJIĆU Nakon toliko meseci razvezala jezik, evo šta je bio glavni okidač za raskid 20:28 Vip 0
MISLILA SAM DA ĆU OSTATI NEPOKRETNA Teodora Bjelica prvi put o traumi koju je doživela: Čula sam kako mi kvrckaju kosti 14:20 Vip 0
TEODORA BJELICA SE SETILA PRVE SIMPATIJE Lepa glumica i danas žali zbog smrti svoje prve mladalačke ljubavi 08:24 Vip 0
ZAKAZALI VENČANJE, PA RASKINULI Isplivali novi detalji veze Igora Kojića i Teodore Bjelice, evo u kakvim su sada odnosima 14:53 Vip 0
MAJKU SAM ZATICALA KAKO SEDI I PLAČE Teodora Bjelica progovorila o odrastanju bez oca: Falio mi je! 09:50 Vip 0
NE MOŽE DA SE OPORAVI OD RASKIDA! Igor Kojić razoren nakon što ga je ostavila Teodora Bjelica, ostao potpuno sam! (FOTO) 16:47 Vip 0
RASKINULI IGOR KOJIĆ I TEODORA BJELICA Glumica se oglasila, pa otkrila razlog rastanka: Ne trošim vreme na ljude koji mi ne prijaju! 07:36 Vip 0
Amina Jusović NIJE MI FALIO OTAC Teodora Bjelica iskreno o svojim osećanjima i nedostatku muške figure! 09:26 Vip 0
Amina Jusović CEO ŽIVOT BEŽIŠ OD TOGA DA BUDEŠ KAO TVOJI RODITELJI Teodora Bjelica o odrastanju bez oca: Zbog toga sam trpela vršnjačko nasilje! 08:21 Vip 0
Blic/Alo/N.D. "SAMO DA MI MUŽ NE BUDE KONJ" O vezi Igora Kojića i glumice bruji javnost, a Teodora je sada progovorila o udaji 07:20 Vip 0
Alo! / O. K. TO MI JEDINO BITNO KOD PARTNERA Teodora Bjelica konačno progovorila o vezi sa Igorom Kojićem 12:00 Vip 0
Blic/Alo/E.B. OTKRIVENI NOVI DETALJI VEZE IGORA KOJIĆA I TEODORE BJELICE Uhvaćeni u neočekivanom izdanju, a evo kakav im je zapravo odnos! 20:58 Vip 0
Telegraf/Alo/E.B. KEBA NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI O IGORU I SEVERINI Razvezao jezik i raskrinkao odnos o novoj snajki, a onda otkrio i ŠOK DETALJE 13:48 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 2
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 6. NOVEMBAR Ovan gori od ljubomore, Rak emotivno rasterećen, a evo šta čeka ostale 19:27