''POSAO PREKO KREVETA NISAM DOBILA'' Ruška Jakić prozvala mnoge voditeljke, njene reči odjeknule 21:20 Vip 0
POZNATU VODITELJKU IZVREĐALI ZBOG FIGURE NAKON POROĐAJA Sada je svojim novim izgledom svima zapušila usta 17:54
VODITELJKI RTS SE SMEJE POLA SRBIJE Nije znala da je snimaju, ljudi su u šoku zbog onoga što je uradila u programu uživo! 12:50 Vip 0
"IMALA SAM TUMOR VELIČINE FUDBALSKE LOPTE" Lekari poznatoj voditeljki saopštili da ima rak, preživela pravi pakao! 20:54 Vip 0
VODITELJKA UHVATILA KOLEGU ZA POLNI ORGAN! Skandal veka na RTS, sve se desilo u udarnom terminu, gledaoci u šoku (VIDEO) 09:10 Vip 0
"ČASNIJE MI JE DA SNIMIŠ FILM ZA ODRASLE I OBJAVIŠ..." Jovana Jeremić šokirala izjavom, o ovome je brujao region! 07:00 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ SE ŽESTOKO POSVAĐALA SA VODITELJEM Totalni haos desio se u programu uživo! 12:00 Vip 0
"IMA FACU KAO TELE" Brutalne prozivke, umešana i Jovana Jeremić, skandal neviđenih razmera 09:20 Vip 0
VODITELJKA PRVO DETE RODILA U 39. GODINI Razvela se od fatalnog rukometaša, a onda se udala za advokata 08:37 Vip 0
NEVIĐENI BLAM VODITELJKE RTS-A Ovo je lapsus decenije, u Dnevniku izgovorila ove reči, gledaoci u šoku! 23:00 Vip 0
NEVIĐENI LAPSUS VODITELJKE RTS U programu uživo izgovorila ovo, svi joj se smeju! (VIDEO) 13:08 Vip 3
"UVEK JE SNAŽNIJI ONAJ KO NE BESNI" Dea Đurđević se oglasila snažnom porukom, ne skida osmeh s lica! (FOTO) 11:45 Vip 0
JOVANU JEREMIĆ PRISLUŠKUJU NA PINKU! Otkriveni šokantni detalji, javno obelodanjen i razgovor sa njim! 09:33 Vip 2
DETALJI NAPADA NA NAŠU VODITELJKU Sedmorica muškaraca oko nje, policija ih smirivala, a evo u kakvom je ona stanju! 07:40 Vip 0
PRVI SNIMAK NAPADNUTE VODITELJKE! Uznemirujuće scene na ulici, sedmorica muškaraca oko nje, brat došao da je brani (VIDEO) 19:32 Vip 0
KAŽU DA IMA NAJBOLJE NOGE Voditeljka RTS oduševila javnost, pozirala u mini haljini, mreže gore (FOTO) 06:30 Vip 1
MAJA VOLK PODELILA SREĆNE VESTI! Veliko slavlje u njenoj porodici, ona se odmah oglasila i slikom otkrila sve (FOTO) 14:00 Vip 0
KOLAPS U JUTARNJEM PROGRAMU KOD JOVANE JEREMIĆ! Kada se voditeljka pojavila u ovom izdanju, nastao je haos (FOTO) 09:20 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
OVAJ ZNAK ĆE SE OBOGATITI 2025. GODINE Život će mu se promeniti iz korena, a evo šta čeka ostale znake 22:05
STRAŠNE BROJKE ANDREJA STOJAKOVIĆA Već je skrenuo pažnju na sebe, prosečno daje 20 poena po meču 22:22