MUŽ JE TERAO DA SPAVA SA DRUGIM MUŠKARCEM, A SVEKAR POKUŠAO DA JE UBIJE Jeziva životna ispovest učesnice Elite, otkrila kakve monstruozne stvari je doživela! 06:30 Vip 0
Mladi parovi mogu uz pomoć države da se skuće: Najpopularnija banja u Srbiji je naročito dobar izbor, evo i zašto 18:00 BIZ 0
''NJEGOVA ŽENA MI NE SMETA'' Milijana iz Parova je u vezi sa oženjenom čovekom, a priželjkuje da uđe u Elitu 8 - zna ovu zadrugarku 19:50 Vip 0
''ČOVEK MI JE UMRO NA RUKAMA, LAVOVI SU MI POCEPALI MAJICU'' Naša voditeljka prošla kroz pakao, otvorila dušu za Alo! nakon medijske pauze: ''Bilo je strašno'' 13:55 Vip 0
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
TEPANJE NIJE SAMO ZA BEBE Evo zašto treba da sa partnerom pričate kao sa detetom, eksperti otkrivaju u čemu je reč 08:40
IVAN MARINKOVIĆ OBJAVIO UZNEMIRUJUĆE SCENE Jelena ga čupa i udara pesnicama, jezivo ponašanje, reagovala policija! 10:58 Vip 0
ROĐENA SESTRA VODITELJKE JUTARNJEG PROGRAMA JE RIJALITI UČESNICA Sličnost je neverovatna, a evo ko je u pitanju 07:45 Vip 0
OVAKO DANAS IZGLEDA ZORICA DUKIĆ Pobedila u Parovima, optužila repera za nasilje, pa nestala iz javnosti 10:00 Vip 0
POBEDNICA PAROVA SE IZOBLIČILA OPERACIJAMA Ni rođena majka je ne bi prepoznala, javnost u šoku! 18:22 Vip 0
ŽIVELA SAM ZA NJEGA Matora se zbog prevare raspada, hoće razvod, a život joj je obeležila porodična tragedija 13:06 Vip 1
PETORO UČESNIKA POBEGLO IZ RIJALITIJA Produkcija će potraživati velike novčane kazne, reagovala i policija! 18:15 Vip 0
SUPROTNOSTI SE PRIVLAČE ILI SAMO TREND Zašto niske žene vole da izlaze sa visokim muškarcima 13:45 Razonoda 0
PREVARE KOJE SU KRUNISANE BRAKOM Ovi poznati parovi upoznali su se dok su bili zauzeti, javno su priznali preljubu, a onda se i venčali 12:08
EVO KAKO DANAS IZGLEDA VILA PAROVA Voditelj krišom ušao i snimao zabranjene prostorije, počinje nova sezona?! (VIDEO) 22:15 Vip 0
Kurir/Alo/N.D. ŠUŠKA SE DA SU BILI U VEZI, A OVO JE ISTINA Evo šta je pozadina odnosa Stefana Karića i Nataše Šavije 12:19 Vip 0
Alo/Marija Jakob ZAŠTO SVE VIŠE PAROVA IMA PROBLEM DA DOBIJE BEBU Strpljenje, posvećenost i poverenje put su do rođenja zdravog deteta 15:09 Vesti 0
Alo/E.B. OBOŽAVALI STE JE KAO VODITELJKU "PAROVA", A ONDA JE ODJEDNOM DALA OTKAZ I OTIŠLA Postala je stjuardesa, a evo kako danas izgleda Ivana Savić i čime se bavi (FOTO) 12:30 Vip 0
Kurir/Alo/A.J. OSUĐENI NARKO BOS Izašla iz zatvora nakon tri godine, starleta otkrila šok detalje iz ćelije: Zvali su me Putinova ćerka! 21:57 Vip 0
Alo/B.S. IZGUBILA JE BITKU SA TEŠKOM BOLEŠĆU Morena je bila u tajnoj vezi sa zadrugarkom, a evo sa kojom devojkom je delila krevet! 12:10 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
RUSI PALE LICA MRTVIH SEVERNOKOREJSKIH VOJNIKA! Tvrdnje Zelenskog šokirale svet (VIDEO) 18:18 Vesti 0
UDALA SE BIVŠA SRPSKA SNAJKA, SA SVIMA PODELILA VESTI Promenila je i prezime, nije mogla da sakrije tu informaciju 16:50