LETOVANJE IZ PAKLA Mlada Srpkinja doživela pravu noćnu moru u Grčkoj, "tek uveče smo našli smeštaj i onda je krenulo' 11:55 Razonoda 0
SRPKINJA ŠOKIRANA NEPRIJATNOŠĆU GRKA "Jednostavno nas ne vole", usledio brutalan odgovor 15:47 Razonoda 1
KO IDE SA DECOM NA MORE, OVAJ SPISAK MORA DA ZNA KAO ''OČE NAŠ''! Na ovim destinacijama u Grčkoj je more najtoplije! 16:25 Vesti 0
GRANIČNI PRELAZ ZA KOJI MNOGI SRSKI TURISTI NE ZNAJU! Za pet minuta se ulazi u Grčku - vozila gotovo da NEMA! 10:56 Vesti 0
TREĆI TURISTA PRONAĐEN JE MRTAV U GRČKOJ, SVI SU NAPRAVILI ISTU KOBNU GREŠKU Ostali se vode kao nestali 21:56 Razonoda 0
MARIJANA NAPRAVILA DETALJAN BUDŽET ZA LETOVANJE Koliko stvarno treba para za 10 dana u Grčkoj 08:11 Razonoda 0
U GRČKU VIŠE NEĆE MOĆI "PARADAJZ TURISTI" Evo šta će se sve oduzimati na granicama od ove sezone 16:48 Razonoda 0
TRAGEDIJA U GRČKOJ Srbina bez svesti izvukli iz mora, pokušali reanimaciju ali mu nije bilo spasa 12:19 Hronika 0
PLAŽA NA KOJOJ SE POSLEDNJI PUT OKUPAJU Srbi obužavaju ovu obalu, ali postala je poznata po smrtnim incidentima 09:28 Vesti 0
KRENULI BAGERIMA NA PEŠKIRE Srbi u Grčkoj zapanjeni preko noći im pokupili sve sa plaže 21:11 Razonoda 0
DRUGI DAN U GRČKOJ KREĆE HOROR Prevrnuli su mi auto i pretresali me golu, Ivani zbog nepažnje preselo letovanje 18:10 Razonoda 0
"BUDI SREĆNA ŠTO TE NEĆE SAČEKATI MOJ SUPRUG" Još jedna porodica iz Srbije "nasamarena" u Grčkoj, čuvajte se Tatiana i Ivica, rade u paru 07:58 Razonoda 0
"UBIĆE ME ŽENA AKO SOBA NEMA POGLED NA MORE" Urnebesna prepiska srpskih turista sa domaćinima u Grčkoj, "znate li za koji datum sam ja rezervisala" 12:26 Razonoda 0
DA SAM ČEKALA DA IMAM PARA, NIKAD NE BI VIDELA MORE Žena iz Srbije objasnila "eliti sa ležaljki" da se ne stidi sendviča na plaži i peškira bez suncobrana 08:10 Razonoda 0
PROVELI SE KAO BOSI PO TRNJU Zbog jedne greške koju mnogi prave turisti iz Srbije u Grčkoj spavali u kolima 14:43 Razonoda 0
BRANKICI PRESEO ODMOR U GRČKOJ Muž joj završio u bolnici, ostala bez smeštaja, a tek onda je usledio šok 13:14 Razonoda 0
PRIMAJU SAMO ŠLANG GOSTE Bela podelila gorko iskustvo sa letovanja: "Mojoj tetki je zabranjen ulazak u klub u Grčkoj jer je "predebela" 20:03 Razonoda 0
"GAZDA NEMA PARA, ALI IMA ČUKLJEVE" Objava Srbina izazvala lavinu komentara, a samo je tražio pomoć 20:58 Razonoda 0
KAKO GOD KRENEŠ, GIROS TI NE GINE Suzana podelila status o putu na more i postala hit na internetu 07:26 Razonoda 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 2
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 6. NOVEMBAR Ovan gori od ljubomore, Rak emotivno rasterećen, a evo šta čeka ostale 19:27