RASTA ME JE PODSETIO NA ZATVORSKE DANE! Seksi progovorio o kriminalu, pa otkrio kada će biti svadba sa Anastasijom! (VIDEO) 22:36 Vip 0
Alo/A.J. OTKRILI DO SADA NEPOZNATE DETALJE Seksi iz Crnog Ceraka i Anastasija progovorili o svađi, a ovo joj je najviše zamerio 22:00 Vip 0
Alo/N.D. SMRŠALA 30 KILOGRAMA Majka pevačice "Zvezde Granda" se prepolovila, uspela je nemoguće JAVNOST U ŠOKU (VIDEO) 14:10 Vip 0
Alo/N.D. NE RAZDVAJAJU SE Evo kako dane provode Anastasija i reper iz Crnog Ceraka (FOTO) 12:30 Vip 0
Srbijadnas/Alo/N.S. OTKRIVENO SVE Relja smuvao Zvezdu Granda, pa otkrio detalje njihove romanse 18:40 Vip 0
Blic/Alo/N.D. NIJE ME STRAH TOGA Anastasija Ićurup i Relja Crni Cerak prvi put zajedno u javnosti, muzičari progovorili o svjoj vezi 21:20 Vip 0
Kurir/Alo/N.D. REPER SMUVAO PEVAČICU Zvezda Granda ne krije da je zaljubljena u člana grupe Crni Cerak, on priznao: Napao sam je odmah 18:40 Vip 0
Alo/A.M. KONAČNO SE OGLASILA I ONA Snežana Đurišić progovorila o skandalu u Zvezdama Granda: Odreagujem kada je nešto nepristojno 10:16 Vip 0
Kurir/Alo/A.M. ŠOK OBRT NAKON ŽESTOKE SVAĐE Džidža na slavlju kitila Anastasiju Ićurup, a ovo su detalji susreta zaraćenih strana 21:30 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. TOJ MALOJ BI BILO BOLJE...! Bosančeva ćerka javno ponizila Zvezdu Granda nakon skandala i prozivki, urnisala je i Đorđa Davida 10:09 Vip 2
Alo/Đ.M. SRAM TE BILO, OTIĆI ĆEŠ U ZABORAV Poznati voditelj žestoko osudio takmičarku koja je iznela niz uvreda na račun Ane Bekute i Snežane Đurišić, nije birao reči 13:12 Vip 0
Kurir/Alo/K.G. ANA BEKUTA MOŽE DA MI BUDE BABA Zvezda Granda koja je napustila takmičenje nakon uvreda žirija, nije im ostala dužna 16:00 Vip 0
Alo/J.J. ŽELIM DA PORUČIM JEDNO VELIKO, BRIGA ME Takmičarka 'Zvezda Granda' prvi put se obratila javnosti nakon uvreda žirija 16:06 Vip 2
Grand Online/Alo/K.G. NISU ME POGODILI KOMENTARI ŽIRIJA Zvezda Granda nakon brutalnih prozivki na račun izgleda otkirla kako se zapravo oseća 20:48 Vip 0
Telegraf/Alo/K.G. KOLIKO JE SUZA TU PROLIVENO I KAKVE SU TO UVREDE BILE Ceca dala svoj sud o takmičarki koja je žestoko izvređana u Zvezdama Granda 16:23 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. BEKUTA JE ZATVORENA I U KALUPU Oglasio se modni kreator koji je napravio kostim takmičarke zbog koje je pretrpela žestoke kritike i napustila Zvezde Granda! 15:01 Vip 0
Alo/A.M. IZVOĐAČE GLEDATE KAO SE*SUALNE OBJEKTE! Mili u emsiiji podržao kandidatkinju koja je napustila takmičenje zbog uvreda! 17:44 Vip 2
Alo/A.M. MOJE VREME TEK DOLAZI! Oglasila se učesnica "Zvezde Granda" nakon što je napustila takmičenje zbog uvreda! (FOTO) 16:10 Vip 4
Alo/A.J. ŽIRI JE IZVREĐAO, KANDIDATKINJA ODUSTALA OD TAKMIČENJA! Marija Šerifović se odmah oglasila: Stojim iza svojih reči! (VIDEO) 15:30 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
"DOŠLI SU IZ AZIJE DA RATUJU U EVROPI" Sibiga i Berbok čupaju kose, traže brutalne odgovore 17:28 Vesti 0