SRAMOTNE PORCIJE NA SVADBI KORTNI KARDAŠIJAN Hrana na njenom venčanju je jedna od najtužnijih stvari koje sam ikada videla 12:25
ALO.RS/S.Ć. TAJNE SAVRŠENOG IZGLEDA KENDAL DŽENER Ovaj čaj pije 12 puta dnevno, što je najnoviji trend u svetu dijeta 14:06 Žena 0
Alo/J.M. KLOI KARDAŠIJAN NASTAVLJA DA VARA! Na jednoj žurki je uhvaćena kako se muva sa bivšim, ponovo pokrenute glasine da su zajedno! 23:58 Vip 0
Alo/J.M. ZAPOSLENI KIM KARDAŠIJAN ZARAĐUJU MIZERNO! Stižu nove optužbe na račun najbogatije porodice! 23:30 Vip 0
Alo/J.M. KRIS DŽENER O UNUKU! Najpoznatija baka u Holivudu ima samo reči hvale za prinovu u porodici! 23:59 Vip 0
Alo/ K.S. PORODILA SE KAJLI DŽENER! Najmlađa milijarderka objavila prvu fotografiju, a jedno je i dalje velika misterija! 10:09 Vip 0
Wanted/Alo/Đ.M. SKANDAL SVETSKIH RAZMERA! Isplivalo u javnost da Kardašijanke šminku testiraju na svojim zaposlenima, a njima sleduje ovo ako odbiju! 11:30 Vip 0
Alo/Đ.M BILA SAM I JA TAMO! Oglasila se Kajli Džener nakon stravičnog stampeda na koncertu njenog dečka u kom je poginulo osmoro ljudi! 17:10 Vip 0
Alo/K.G. OVE DETALJE NJENOG ŽIVOTA MALO KO ZNA Kris Džener prodavala krofne, varala muža, a sada uživa u luksuzu i srećnoj vezi! 16:35 Vip 1
Alo/Đ.M. UDALA SE KAJLI DŽENER! Venčanje obavljeno u tajnosti, a kada vidite papreno skup dijamant na njenoj ruci pašće vam vilica! 14:36 Vip 0
Alo/D.S. POZITIVNE NA KORONU! Kloi Kardašijan i njena trogodišnja ćerka zaražene, ona se odmah oglasila! 14:39 Vip 0
Alo/D.S. OTKRIVEN POL BEBE?! Kajli Džener već ima jedno dete, a evo da li će najmlađa multimilijerderka dobiti ćerku ili sina! 09:57 Vip 0
Wanted/Alo/Đ.M. KARDAŠIJANKE IMAJU JOŠ JEDNU SESTRU! Porodica je vešto krije od javnosti, pretila je da im poremeti slavu, a onda se umešala Kris Džener! 10:40 Vip 0
Alo/Đ.M. POTVRĐENO DA JE U DRUGOM STANJU! Otkriveno ko je otac drugog deteta Kajli Džener, skrivala ga je od očiju javnosti! 21:48 Vip 0
Alo/Đ.M. ZASLUŽUJES SOCIJALNU SLUŽBU ZA OVO! Najmlađa Kardašijanka na udaru javnosti, koristi ćerku za pravljenje para, užasni komentari samo pljušte 11:50 Vip 0
KAJLI OPTUŽENA ZA MALTRETIRANJE MANEKENKE! Milijarderka odgovorila na skandalozne optužbe, pere se ovim komentarom koji će tek navući gnev američke javnosti 09:55 Vip 0
Alo/V. M. SVETSKA JAVNOST U ŠOKU! Kim Kardašijan zaprošena, našla zamenu za Kanjea Vesta?! 10:41 Vip 0
Alo.rs/Kurir SRPSKA VERZIJA KARDAŠIJANOVIH Knez pokreće šou koji će da uzdrma naciju, kamera će pratiti sve što im se dešava, a poznat je i naziv rijalitija! 16:05 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
"GOVORE: BIĆE TO MONSTRUOZNA KATASTROFA ZA VAS!" Šta je stavljeno na kocku u sukobu u Ukrajini? 17:57 Vesti 0
POLICIJA GA JE LOCIRALA U SRBIJI Pogledajte jedini snimak Alije Balijagića u bekstvu (VIDEO) 20:23 Hronika 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 3. NOVEMBAR Blizance muči negativnost, Vage čeka ozbiljan posao sledeće nedelje 19:30