"LJUDI MISLE DA JE ANITA STANOJLOVIĆ GLUPA" Naš pevač razvezao jezik, pa otkrio šok detalje o pobednici Elite 7 07:28 Vip 0
DRUG IVANA MARINKOVIĆA ŠOKIRAN JELENINOM PRELJUBOM:"Ovo je katastrofa, za Ivana težak udarac, a ona ga i dalje provocira!" 17:13 Vip 0
DRUG IVANA MARINKOVIĆA JASAN Komentarisao Jeleninu prevaru, pa dodao: "Prvi bih mu rekao svako na svoju stranu!" 15:58 Vip 0
EVO NA ŠTA JE POTROŠIO 100.000 EVRA Od nagrade na Farmi folkeru nije ostalo ništa, a komentar sina Mikice urnebesan 13:52 Vip 0
SIN MIKICE BOJANIĆA IMA AUTIZAM: Stizale su injekcije iz Japana, nisam mogao da ostavim ženu samu... 08:45 Vip 0
SIN POZNATOG PEVAČA STIGAO NA SAHRANU JANJUŠEVOG BRATA Uplakan se pojavio u kući Janjuševića u Prijepolju 11:59 Vip 0
LJIGA, SVE JE RADIO ZARAD RIJALITIJA Bivši zadrugar žestoko potkačio Mikicu Bojanića, pa pomenuo njegov odnos sa Milicom 11:00 Vip 0
NIKO NE MOŽE DA GARANTUJE DA NE BI PREVARIO Mikica Bojanić iskreno o flertovanju u Zadruzi, otkrio šta mu je žena najviše zamerila! 07:55 Vip 0
EROTSKI POLJUBAC U PUŠIONI Dokazano da Mikica Bojanić vara suprugu: Šta je tu loše, odlična si riba! 06:56 Vip 0
OVO JE MISTERIOZNA ŽENA MIKICE BOJANIĆA Nigde se ne pojavljuje, podarila mu je troje dece, 14 godina su zajedno! (FOTO) 22:25 Vip 0
MIKICA RAZVEZAO JEZIK, PA OPLEO PO ZVEZDANU SLAVNIĆU! Nije mogao više da ćuti, pa otkrio sve o njemu! 12:02 Vip 0
ISPLIVALA DUGO SKRIVANA TAJNA U PORODICI MIKICE BOJANIĆA! Konačno rešio da progovori, pa sa knedlom u grlu sve ispričao! 07:25 Vip 0
Milica Veličković DONJI DOM SE NE ZAUSTAVLJA! Mikica Bojanić osuo nikad veću paljbu po Ani Ćurčić: "Najperfidnija i najpodmuklija osoba"! 15:15 Vip 0
Milica Veličković MIKICA BOJANIĆ NA UDARU! Optužen da mu je brak lažan: "Žena ga pere, zaljubljen je u Milicu" 08:55 Vip 0
Amina Jusović SADA JE JASNO U KAKVOM JE ODNOSU SA ŽENOM Evo šta radi Mikica Bojanić nakon Zadruge, jedan detalj svima zapao za oko (FOTO) 10:40 Vip 0
Nina Denda ISPLIVAO SNIMAK Evo šta je Milica Veselinović pitala Mikicu čim je izašla iz Zadruge, sve se razotkrilo 10:05 Vip 0
Marija Kostić NE ŽELI VIŠE DA GUBI VREME Mikica Bojanić svakodnevno uživa u društvu svoje dece, A ovim postupkom ih je posebno obradovao 23:20 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA NEDELJU, 22. DECEMBAR Lavu predstoje dani sreće, Devica rešava pitanje egzistencije, Blizancima problemi sa pritiskom 05:00 Razonoda 0
STRAŠNE BROJKE ANDREJA STOJAKOVIĆA Već je skrenuo pažnju na sebe, prosečno daje 20 poena po meču 22:22