ŽENA GA JE LEČILA BATINAMA, NE ZNA NI GDE SU MU DECA Pljušte optužbe na račun Ivana Marinkovića, bivši zadrugar otkrio šok detalje 13:10 Vip 0
ANA ĆURČIČ JE UCVELJENA! Bivši zadrugar besan na Zvezdanovu bivšu, pomenuo i Aneli u Staniju 15:48 Vip 0
ANITA I MATORA SU PREVARANTI, SVE RADE ZA PARE: Bivši zadrugar otkrio nove detalje o glavnoj aferi u Eliti 15:00 Vip 0
DARKO LAZIĆ JE IZDAO BOGA, ON NE POŠTUJE SEBE: Bivši prijatelj opleo po popularnom pevaču, uputio mu jezive uvrede 13:55 Vip 0
SLAVLJE U DOMU VRAČEVIĆA! Miljan preponosan na svoju suprugu, i pored dece uspela je da uradi ovo! 20:30 Vip 0
HTELI SU DA ME UBIJU ZBOG KIJE Bivši zadrugar otkrio stravične detalje napada, zbog sukoba sa Kockarevom doživeo neprijatnu situaciju 10:50 Vip 1
VIŠE VOLI SVOJE KUČE NEGO MALOG ŽELJKA Ivan Marinković osuđen zbog svojih postupaka, ovo mu se ne oprašta! 09:05 Vip 0
DARKA LAZIĆA POKUŠALI DA UBIJU Mogao je da ostane mrtav na mestu, evo kako mu je prijatelj spasio život! 10:15 Vip 0
DETE JOJ SE ZBOG NJE SMUCA PO ZATVORIMA! Bivši Zadrugar izneo stravične detalje iz prošlosti Ane Ćurčić 20:03 Vip 0
NISI ZNAO DA STANEŠ UZ DARKA LAZIĆA! Muk u studiju, zadrugar povezan sa poznatim folkerom 15:55 Vip 0
ĆERKU JE VODILA PO ZATVORIMA Jezivi detalji iz života Zvezdana i Ane: Glumi ucveljenu majku, za sve je ona kriva 11:35 Vip 0
Milica Veličković ŽENA BEZ MORALA, ČASTI I OBAZA! Miljan Vračević izneo salvu uvreda na račun Ane Ćurčić: "Zvezdan je bio u pravu za sve"! 14:15 Vip 0
Amina Jusović BIO JE ZALJUBLJEN U ALEKSANDRU Miljan se pravdao na sve načine, pa otkrio pozadinu njihovog odnosa! 10:33 Vip 0
Ermin Biberović DUGUJE OGROMAN NOVAC?! Šok optužbe na račun Dejana Dragojevića, pokušao da pobegne od bivšeg rijaliti učesnika? 17:34 Vip 0
Amina Jusović OVO NISTE MOGLI DA VIDITE U EMISIJI Miljan i Peca u žestokom sukobu, umalo došlo do fizičkog obračuna (VIDEO) 14:30 Vip 0
Marija Kostić ZAUZEO NEUTRALAN STAV Miljan otkrio da li se njegova žena čula sa Anom nakon rijalitija, pa šokirao konstatacijom 10:15 Vip 0
Marija Kostić DALILINA BIVŠA KUMA RASKRINKALA ALEKS: "Ne bih znala gde živi da mi nije poslala ulicu i broj!" 09:50 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
"ZAŽALIĆETE ZBOG OVOGA" Putin o napadu na Kazanj: Evo šta je poručio predsednik Rusije! 13:15 Vesti 0
SVI POGREŠNO KUVAMO ČAJ Kuvar tvrdi da ne treba koristiti prokuvalu vodu, ovo je ispravan način pripreme 12:40