"PRS'O SI, ZA PSIHIJATRIJU" Bivši zadrugar se tek razveo, a sada priznao sa čime se bori, sve javno otkrio! 20:55 Vip 0
ĐINA DŽINOVIĆ BLOKIRALA BIVŠEG ZADRUGARA! Šok potez ćerke Harisa i Meline, on se odmah oglasio i sve javno obelodanio 10:30 Vip 0
SMRT U DOMU VODITELJA PINKA Oprostio se od voljene osobe, njegove bolne reči kidaju dušu! 08:15 Vip 0
PEVAO SAM U LOKALU ZA 1.500 DINARA! Šokantna ispovest našeg pevača ledi krv u žilama: Preživljavao na ulici... 08:20 Vip 0
OSEĆAM SE OČAJNO, ZA SADA NE POSTOJI LEK: Reper dobio poremećaj nerva, javno se žali: Bolest je nova... 09:25 Vip 1
Amina Jusović "DECU ĆU DA TI SAHRANIM, A ŽENU I BEBU DA..." Nepoznati mladić pretio Kristijanu Goluboviću, on odmah reagovao, pronašao ga, pa uradio ovo! (VIDEO) 08:40 Vip 0
Amina Jusović "ZAPROSIO ME JE NA VRHU ZGRADE, BILO JE VEOMA SPONTANO" Paula Hublin progovorila o zajedničkom životu sa Filipom Đukićem, pa priznala da ne mogu da se dogovore oko jedne stvari! 08:21 Vip 0
Amina Jusović "MOŽDA SU GENI U PITANJU, ALI STEFAN TO NE BI URADIO" Osman Karić do detalja opisao šta se desilo kobne noći, pa poslao poruku Šaviji! 08:05 Vip 0
Amina Jusović "ODUZEO MI JE PASOŠ, NISAM MOGLA DA POBEGNEM" Teodora Bilanović očajna zbog Čorbine torture, otkrila jezive detalje nasilja! (FOTO) 12:17 Vip 0
Amina Jusović "PRIJATELJ MONSTRUM UBIJA, OVAJ SE VESELI" Nikola Đorđević zgrozio javnost objavama iz provoda, nakon što je njegov prijatelj počinio masakr, on luduje uz Breskvicu! 08:25 Vip 0
Amina Jusović ISPLIVAO DOKAZ KARIĆEVOG NASILJA Nakon ovog snimka, sve je jasno, javnost u šoku zbog pretnji koje je izgovarao! (VIDEO) 07:00 Vip 0
Amina Jusović "MUSLIMANSKI JUDO, BOLESNIKU" Dejan Dragojević trpi monstruozno nasilje, bivši zadrugar dobija jezive pretnje! 13:45 Vip 0
Srbija Danas/Alo/A.J. "MENI NATAŠA NIKADA NIJE PRAVILA SCENE" Oglasio se bivši zadrugar koji je bio u vezi sa Šavijom, pa priznao da sebe krivi zbog njenog prebijanja! 18:45 Vip 0
Alo MARKO OSMAKČIĆ U BORDELU! Bivši zadrugar objavio fotografiju iz javne kuće, pa pokrenuo lavinu komenrara (FOTO) 09:15 Vip 0
Alo/N.D. BAJRAM U PORODICI DRAGOJEVIĆ Nakon što je priznao da je promenio veru, Dejan pokazao kako proslavlja praznik, ovo je specijalno doneo iz Novog Pazara (FOTO) 17:00 Vip 0
Alo/A.J. DRAMA U CENTRU GRADA Mensura zamalo udario autobus, jeziv snimak kruži internetom! 15:15 Vip 0
Alo/A.J. SELI SE ZBOG VERE Dejan Dragojević otputovao, pa viđen ispred džamije u ovom gradu, oduševljenje nije krio! 18:00 Vip 1
Alo/A.J. POPULARNA PEVAČICA VARALA DEČKA SA FRANOM Nova afera trese estradu, u sve umešan i Nući, šok! 06:00 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
''JA SAM MUŽ DŽOA BAJDENA, NA TU TITULU SAM NAJPONOSNIJI'': Američki predsednik izustio NAJVEĆI blam dosad, milioni ljudi ostali u neverici šta je izgovorio! 07:38 Vesti 0
HOROSKOP ZA SUBOTU, 23. NOVEMBAR Vaga će sklopiti isplativ usmeni dogovor, Raku sledi važno poznanstvo, Strelcu nervna napetost 05:00 Razonoda 0