TEŠKA PORODIČNA SITUACIJA UNIŠTILA GLUMCA Džoi iz "Prijatelja" nekadašnji šarmer više ne izgleda ni približno isto 07:50
SCENARIO DVE EPIZODE SERIJE "PRIJATELJI" PRONAĐEN U KANTI ZA SMEĆE Sad je prodat na aukciji, i to za OVE pare 23:34 Razonoda 0
DUGO NIJE SNIMAO, ALI JE BIO BOGAT Pošto su se kolege iz serije oglasile povodom smrti Metjua Perija, sada se svi pitaju ko će naslediti 120 miliona dolara koje je ostavio! 10:50
GLEDALO JE NEVEROVATNIH 53 MILIONA LJUDI Da li znate koja je najgledanija epizoda "Prijatelja", ikada? 09:19 Razonoda 0
GLUMCI IZ "PRIJATELJA" KONAČNO SE OGLASILI O SMRTI METJUA PERIJA Ovo je njihova kratka zajednička izjava 23:48 Vip 0
alo.rs/S.Ć. SAD JE KASNO, OPERACIJE SU MI UPROPASTILI LICE Nekad zvezda "Prijatelja", htela da zadrži mladost pa napravila propast 12:46 Razonoda 0
alo.rs/S.Ć. "TADA SAM ZNAO DA JE KRAJ" Čuveni Čendler u 49. godini bio na korak do smrti, šanse da preživi bile su ravne nuli 17:27 Žena 0
SERIJA "PRIJATELJI" MU JE UNIŠTILA ŽIVOT Posle mnogobrojnih afera, opet se šuška da je u vezi sa Dženifer Aniston 10:27
Naj žena.rs OD ZVEZDE KULTNE SERIJE DO PREDATORA Osvojio je naša srca, a onda je optužen za gnusan zločin 11:16
NajŽena.rs HALJINA KOJU JE REJČEL OTELA OD MONIKE PRE 20 GODINA: Sada ju je premijerno obukla i pokazala zašto ovaj model nikada ne izlazi iz mode 10:00
Naj žena.rs NIKADA GA NE BISTE PREPOZNALI Svi smo ga obožavali u seriji "Prijatelji", a sada Čendler više ne liči na sebe! (FOTO) 08:21
Alo/J.M. KORTNI KOKS ŠOKIRALA PRINZANJEM DA SE NE SEĆA POLOVINE SCENA! Slavna glumica je obelodanila neobičan detalj sa snimanja kultne serije! 23:30 Vip 0
Alo/K.G. TRAŽILA NAČIN DA OSTANE MLADA! Monika iz "Prijatelja" priznala da se kaje zbog estetskih zahvata koje je uradila! 23:59 Vip 0
Alo/K.G. RAZVEO SE SLAVNI GLUMAC! Džoi iz "Prijatelja" stavio tačku na brak sa 17 godina mlađom producentkinjom! 23:59 Vip 0
BEZ ĆERKE MARINE SE NIKAD NE POJAVLJUJE U JAVNOSTI Jedan od "Prijatelja" imao je porodičnu dramu, a nakon teške dijagnoze za njegovu naslednicu sve se promenilo! 09:44
Alo/Đ.M. HVALA TI ZA SVAKI OSMEH! Dženifer Aniston se emotivnom rečima oprostila od svog kolege iz Prijatelja, glumica skrhana bolom zbog smrti kolege! 10:05 Vip 0
alo.rs/S.Ć. "PEVAJTE I PLEŠITE KOLIKO ŽELITE!" 15 LEKCIJA KOJIMA SU NAS NAUČILI "PRIJATELJI": Poruke o sreći, ljubavi, životu 19:15 Žena 0
Alo.rs/M.A. DŽENIFER ANISTON ČESTITALA 57. ROĐENDAN POSEBNOJ OSOBI: Prošle smo sito i rešeto, uvek je bila tu za mene i nikad me nije izdala! (FOTO) 23:59 Vip 0
ŠOK! Zvezda "Prijatelja" iznenada raskinuo veridbu sa 20 godina mlađom devojkom, svi bruje o razlozima raskida 00:30 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
"NE PRAVITE CIRKUS NA ZADUŠNICE" Otac Predrag Popović otkrio zašto na groblje nikako ne treba nositi plastične sveće i cveće (VIDEO) 14:27 Vesti 0