TIK PRED POROĐAJ SE ODLUČILA NA OVU TRANSFORMACIJU! Mina Naumović zbunila pratioce novom objavom, rešila da promeni lični opis 09:52 Vip 0
NE BUDE MI DOBRO KADA SE SETIM ZADRUGE! Nadežda Biljić o povratku na scenu: Došla sam da izdominiram! 22:55 Vip 0
MIKROFON JE BIO LOŠ! Oglasila se Branka Sovrlić, ovako se pravdala za falširanje u emisiji, a Amidžić joj poručio samo jedno 22:16 Vip 0
Alo/A.J. OTKRILA POL BEBE Tijana Stoisavljević je u petom mesecu trudnoće, a sada isplivala fotografija gde se voditeljki jasno nazire trudnički stomak! 21:00 Vip 0
Alo/N.D. HAOS U EMISIJI Tea Tairović uradila nešto neočekivano, javnost u šoku, usijale se društvene mreže (FOTO) 07:30 Vip 0
Alo/A.J. "GLUPE SU, UVEK IH POBEĐUJEM" Dara Bubamara ne krije bes, zbog ovoga je žestoko oplela po koleginicama 12:00 Vip 0
Alo/N.D. SMEH DO SUZA Dara Bubamara progovorila o komentarima publike, evo kako se pevačica nosi sa kritikama 07:21 Vip 0
Alo/N.D. "DOŠLO BI DO PROBLEMA" Marija Šerifović otkrila zbog čega nema prijatelje na estradi 13:50 Vip 0
Alo/N.D. OPTUŽIVALI SU JE DA ONA KRIVAC Marija Šerifović progovorila o razvodu Jovane i Saleta Tropika: OTKRILA PRAVU ISTINU 10:00 Vip 0
Alo/N.D. OVO NISTE ZNALI Evo kako je počela karijera Sanje Kužet, ZA SVE JE ZASLUŽAN OGNJEN AMIDŽIĆ 09:40 Vip 0
Alo/N.D. ISPLIVALA STARA FOTOGRAFIJA Sa 17 godina je gostovala u emisiji, a evo kako je Luna Đogani izgledala tada (FOTO) 09:00 Vip 0
Alo/N.D. "OVO JE MOJA DEVOJKA" Milica Todorović progovorila o emotivnom statusu, PA ŠOKIRALA PRISUTNE 10:15 Vip 0
Alo/N.D. "IZBACILO ME JE OBEZBEĐENJE, NOSILA SAM GIPS" Mimi Mercedes otkrila kakvu je dramu doživela na nastupu Elme Sinanović: FOLKERKA U ŠOKU 08:10 Vip 0
Alo/N.D. „ZVEZDA“ SE SLUŠA I NA MALDIVIMA I U DUBAIJU! Popularni bend oduševio publiku! (VIDEO) 16:57 >> 16:59 Vip 0
Alo/N.D. "BLISKE SMO" Džejla Ramović prvi put o odnosu sa Marijom Šerifović, pevačica otkrila ono što je sve interesovalo 10:22 Vip 0
Alo/N.D. ŠOKIRALA Marina Visković otkrila koliki joj je bio najveći bakšiš, potom potkačila devojke koje se snimaju za Onlyfans 12:40 Vip 0
Alo/N.D. OTKRILA SA KOLIKO JE MUŠKARACA BILA Milica Dabović otvorila profil na sajtu za odrasle, progovorila o dečku: On je širokih shvatanja 11:00 Vip 0
Kurir/Alo/N.D. MORAO SAM DA KAŽEM SESTRI I MAMI DA JE TATA UBIJEN Ognjen Amidžić progovorio o mučkoj smrti svog oca, izrešetan sa 200 metaka u ratu 13:40 Vip 0
Alo/N.D. PREPUSTIO SAM MU ULOGU Boda Ninković otkrio da je trebao da glumi u legendarnom filmu, a evo zbog čega je odbio 12:45 Vip 0
Alo/N.S. NA NJIHOV AUTOMOBIL ISPALJENO JE 200 METAKA Ognjen Amidžić podelio detalje tragedije koja ga je zadesila kao dete 10:55 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
TEROR GLASNE MANJINE SE NASTAVLJA Šačica pristalica opozicije blokira saobraćaj kod Skupštine (FOTO) 18:27 Vesti 1
DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 23. DECEMBAR Nagli preokreti mogu narušiti mir jednom znaku, Ovnovi imaju važan zadatak 19:26
BIO JE OGROMAN POTENCIJAL, PA ZAIGRAO U TREĆOJ LIGI Stanković u njemu video veliko pojačanje, odigrao osam mečeva u Zvezdi 16:31