"NJEGA NEĆEMO DA VIDIMO" Rusi ispostavili zahtev Amerikancima, Trampov izaslanik nije poželjan 08:00 Vesti 0
VENS DAJE ŠANSU ZELENSKOM DA SE IZVUČE "Ekonomski interes SAD umesto bezbednosnih garancija" 07:29 Vesti 0
RUSIJA PREGOVARA POD ORUŽJEM Lavrov otkrio kada će prekinuti vojne operacije u Ukrajini 10:45 Vesti 0
"MISLITE LI DA BIH JA ORGANIZOVAO IZBORE?" Makron šokirao izjavom, stao u obranu Zelenskog, pa pozvao na udar na Rusiju! 08:25 Vesti 0
RUSIJA I SAD PRAVE TIMOVE ZA REŠAVANJE RATA U UKRAJINI Oglasio se Stejt department, evo šta je dogovoreno u Rijadu 14:12 Vesti 0
"LAVROV ĆE SE POSLE OBRATITI JAVNOSTI" Zaharova se oglasila, evo šta se dešava u Rijadu! 11:46 Vesti 0
LAVROV I RUBIO SELI ZA STO Počeli pregovori Rusije i SAD u Rijadu, prvi snimci sastanka! 09:29 Vesti 0
PREGOVORI O UKRAJINI - BEZ UKRAJINE Zelenski besan zbog onoga što spremaju Putin i Tramp u Rijadu 13:31 Vesti 0
"EVROPA SE NIŠTA NE PITA" Lavrov pokazao Briselu gde mu je mesto: Šta će oni da rade za stolom? 12:48 Vesti 0
"PUTIN HOĆE DA SE RAT BRZO ZAVRŠI" Tramp najavio susret sa predsednikom Rusije: I Moksva i Kijevu su pristali 07:31 Vesti 0
"SLANJE AMERIČKIH TRUPA OSTAJE OPCIJA" Trampov zamenik igra oštro sa Rusijom: Sporazum će šokirati mnoge 09:06 Vesti 0
''SAŠA JE HTEO DA MI UZME PESMU I DA JE LAZIĆU'' Olja Bajrami o danima kad je radila kao PLEJBOJ ZEČICA 20:00 Vip 0
ZABORAVITE TE IZRAZE "PRELAZNA VLADA"... TO JE ĐILASOVA VLADA! Brnabić: Prošli put kada su bili na vlasti ostavili su ljude bez hleba na stolu (VIDEO) 13:06 Vesti 10
POSLANICI SNS SANJA DŽAJIĆ I NIKOLA LAZIĆ “U RINGU”! Svi smo mi ista krv, nasilje nikada nije rešenje! 20:00 Vesti 0
EVO KAKO DA PROĐETE PASOŠKU KONTROLU ZA 10 SEKUNDI! Da li ste probali novi sistem na aerodromu Nikola Tesla ? (VIDEO) 17:57 Vesti 0
"NA KISEONIKU JE" Oglasio se direktor Valjevske bolnice o stanju pronađene devojčice sa Uba (VIDEO) 10:31 Vesti 0