RONI KROKODILSKE SUZE! Žiku Jakšića spucale emocije, ne može da dođe sebi, jedva briše mokre obraze: ''Đavo je uzeo pod svoje'' 14:15 Vip 0
IMAŠ 19 GODINA, ŠTA SI ČAČKALA TA USTA? Žika Jakšić usred emisije napao ćerku takmičarke: Ružno je na kilometar! 07:35 Vip 0
SVI JE ZNATE KAO PETROJKU IZ SERIJE "SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA" Pojavila se u muzičkom takmičenju i glasom osvojila žiri! 06:30 Vip 0
''BLIZU KUĆE JE POGINULA'' Tragedija našeg pevača obeležila za ceo život, slagali ga da mu je ćerke živa 00:02 Vip 0
DRAGANA KATIĆ NE VODI ''NIKAD NIJE KASNO'' Promena u večerašnjoj emisiji takmičenja će iznenaditi mnoge 21:41 Vip 0
"PRVO SU ME PRESRELI, OPLJAČKALI, PA KIDNAPOVALI" Ispovest naše pevačice ledi krv u žilama, jecala u studiju dok je pričala o detaljima! 12:55 Vip 0
"OTAC ME JE TUKAO, ŠIŠAO NA ĆELAVO I ZAKLJUČAVAO" Stravična ispovest naše pevačice ledi krv u žilama, napustila je porodični dom i pobegla! 15:10 Vip 0
"TRAŽILI SU MI INTIMNE ODNOSE ILI DA SE VEŽEM UGOVOROM I OTPLAĆUJEM" Pevačica javno otkrila sve detalje, oni nude nepristojne ponude! 13:35 Vip 1
"VIŠE NEMAM NIKOG, ŽENA MI JE IMALA SPONTANI" Stravična ispovest našeg pevača, kroz očaj priznao strašnu istinu! 22:10 Vip 0
IMAŠ 19 GODINA, ŠTA SI ČAČKALA TA USTA? Žika Jakšić usred emisije napao ćerku takmičarke: Ružno je na kilometar! 14:35 Vip 0
SVI JE ZNATE KAO PETROJKU IZ SERIJE "SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA" Pojavila se u muzičkom takmičenju i glasom osvojila žiri! 16:15 Vip 0
MALI RAJ DRAGANE KATIĆ NA KARABURMI! Voditeljka Granda je na poseban način opremila stan - ne živi sama 11:55 Vip 0
ISPLIVALE ŠOK INFORMACIJE! Pevač Granda koji je doživeo infarkt slagao da je dobio sina u šestoj deceniji 12:48 Vip 0
ŠTIĆENICI SEVERINE, PALI STE NA ISPITU Profesor Čedomir Antić U RINGU o protestima i studentskim blokadama 20:02 Vesti 38
''SRBIJA NE SME DA IZABERE PESMU SA TURSKIM MELOSOM'' Maja Nikolić van sebe zbog PZE: ''Biću bolja od Lejdi Gage na SuperBowlu'' 18:50 Vip 0
''NISMO TRANS OSOBE, SRBI NISU UPUĆENI'' Šta roditelji grupe Harem Girls misle o njihovom šminkanju i oblačenju haljina: ''Otac ide redom i...'' 20:00 Vip 0
''OD PROSTITUCIJE ĆU IMATI PENZIJU 4.000 EVRA'' Elektra Elit razvezala jezik kao nikad pre: ''Novinarke iz Srbije haraju po Dubaiu'' 20:00 Vip 0
KARADŽIĆ ŽIVI U PAKLU NA ENGLESKOM GOLOM OTOKU Advokat Goran Petronijević U RINGU o protestu advokata i najpoznatijem klijentu 20:00 Vesti 0
"SRBIJA NIKAD NEĆE OKRENUTI LEĐA SRPSKOJ" Vučić na obeležavanju Sretenja u Banjaluci: Svi imamo srpska imena i prezimena (FOTO) 17:07 Vesti 93
ONI MENI DELUJU KAO ONAKO INFANTILNA DECA Gaga Antonijević za Alo! o umešanosti glumišta u proteste 09:31 Vesti 37
PIKAO BIH SONY SA LUKASOM! Princ od VRANJE do VRAČARA: ''Srna Lango mi je spasila najbolje godine života'' 18:55 Vip 0
GRAĐANI, MINISTARSTVO ZDRAVLJA JE DONELO NAREDBU POVODOM OPASNOG VIRUSA Ova odluka je stupala na snagu u Srbiji 12:39 Vesti 0
SPREČITE DA ODEĆA MIRIŠE NA BUĐ I VLAGU Zimi će se brže osušiti u kući, ako uradite jednu stvar 14:39
DŽAK PARA SPREMAN ZA MICIĆA Tim iz Evrokupa zove reprezentativca Srbije za platu kakvu Evropa nije videla 12:08