"UBISTVIMA SE POKAZUJE MOĆ" Kako je juče uhapšeni policijski komandir komentarisao likvidacije vođa škaljaraca 13:16 Vesti 0
"JAKA JE SLUŽBA GORE" Božović preko "Skaja" pričao Miloviću: Kad-tad ću ubiti načelnika nikšićke policije 14:45 Vesti 0
NA SUĐENJU RADNICA BIA DOPUNILA SVOJU ODBRANU Predhodno je oslobođena čuvanja službene tajne, tereti se da je prevozili novac od droge 18:25 Hronika 0
VUKŠIĆ: ANB svojim načinom dobila informacije, ali nije zvanično bila obaveštena da su u Crnoj Gori boravili Belivuk i Miljković 11:57 Vesti 0
U BEOGRADU ODLOŽENO SUĐENJE MILOVIĆU Advokati treba da se upoznaju sa novom dokumentacijom 12:36 Hronika 0
ZVICER I MILOVIĆ VREĐALI VUČIĆA ZBOG HAPŠENJA VELJINOG KLANA Pomagaćemo ih, nećemo ih pustiti, a onda ćemo medijski udariti na Vučića! 16:50 Hronika 111
" MORAMO GA HAPSITI, UBIĆE NEKOG NAŠEG" Zvicer izdavao naređenja policajcu - snimaj, uzimaj otiske, hapsi 08:00 Hronika 0
HIT PREPISKA SA SKAJA Konobar se nudio "kavčanima" da ubija za njih,a razgovor za "posao" sa njim je obavio član te kriminalne grupe iz Trebinja 07:54 Hronika 0
MRAČNA ISTINA O CRNOJ GORI DPS je političko krilo jedne od najopasnijih terorističkih organizacija na svetu 09:39 Vesti 0
"ODLIČNO SU ZNALI KOLIKO ZNAM I KOJI SU MI PLANOVI" Medojević o navodnoj prepisci Lazovića i Milovića gdje su dogovarali njegov nestanak 12:04 Vesti 0
"NEMA LIMITA ZA PARE!" Lazović i Milović kupovali presudu za DRŽAVNI UDAR: Medenica psovala četničku majku! 09:20 Vesti 0
ZVICEROV POLICAJAC ORGANIZOVAO ŠVERC KOKAINA IZ EKVADORA U TURSKU Novi detalji iz optužnice protiv Ljube Milovića 06:00 Hronika 0
ŠKALJARCI UBIJALI SVOJE VOJNIKE Milović: "Svaki koji je prebačen u Albaniju je dobio metak" 12:09 Vesti 0
NOVA SKAJ PREPISKA: " U zgradu ima majku i sestru, đe ga možemo dovatit”, otmicu pripremali uz pomoć policijskih resursa 11:02 Vesti 0
alo CRNOGORCI - KRALJEVI TRIVIJALNOSTI: Dok je Milović na računu imao 48 miliona, država se bavila pištoljem 19:05 Hronika 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
"NEMA NIŠTA OD PRELAZNE VLADE" Aleksandar Vučić poručio opoziciji: "Ako oni misle da uvedu diktaturu, i to je okej, samo neka vide da li može i kako im to ide" 20:34 Vesti 53